Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Μου έχει πει γνωστός σεναριογράφος ότι αν δεν ενδώσεις δεν...»!

Μείναμε άφωνοι με την εξομολόγηση του!

Συγκλονίζει γνωστός Έλληνας ηθοποιός: «Μου έχει πει γνωστός σεναριογράφος ότι αν δεν ενδώσεις δεν...»!

Συγκλονίζει με την εξομολόγηση του γνωστός Έλληνας ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Νίκο Αναγνωστόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον ΑΡΤ FM και στον Λάζο Μαντικό. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση από γνωστό σεναριογράφο, ο οποίος του τόνισε πως θα έπρεπε να ενδώσει στις επιθυμίες του για να πάρει τη δουλειά.

Αν δέχεται τον χαρακτηρισμό ο «sexy φούρναρης» από την Παρθένα Ζωή;

«Ο χαρακτηρισμός «sexy» με κυνηγάει από την δραματική σχολή. Πάντα ήμουν ο ζεν πρεμιέ, ο ζεν κομίκ, ζεν, ζεν! Θέλω και εγώ να κάνω κόντρα ρόλους. Θέλω να υποδυθώ τον Άμλετ!»

Αν έχει πέσει ποτέ θύμα αποπλάνησης;

«Μου την έχουν πέσει άνδρες στο χώρο της δουλειάς και το διαχειρίστηκα με ευγένεια. Μου έχει τύχει να μου πει γνωστός σεναριογράφος ότι αν δεν ενδώσεις δεν θα πάρεις τη δουλειά! Του είπα ότι είμαι straight και μου είπε για εσένα η πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή και με πήρε μια αγκαλιά. Στο μέλλον τον συνάντησα ξανά και επειδή του είχα φερθεί πολύ καλά, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση!»

Αν στεναχωριέται που δεν έχει πρωταγωνιστικό ρόλο:

«Δεν με στεναχωρεί που δεν έχω πρωταγωνιστικούς ρόλους. Με στεναχωρεί που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν ασχολείστε με τους ηθοποιούς που δεν έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους! Θέλω πολύ στο μέλλον να είμαι ένας από τους συνεντευξιαζόμενους της Ελένης Μενεγάκη»!