Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!

Spoiler alert!

Master Chef: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο!
News 19.02.2019 13:36

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Διαβάστε παρακάτω...

Tο πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό!

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!


Δείτε την Τρίτη 19/2 στις 21:00 στο 16ο Επεισόδιο του MasterChef 3


Η μέρα που «μαύρισε» η κουζίνα του MasterChef…


Η αναπάντεχη τροπή στο διαγωνισμό φέρνει τελικά εννέα από τους διαγωνιζόμενους στη θέση της κρίσης!


Για κάποιους θα είναι τα τελευταία λεπτά, που θα μαγειρέψουν για τους 3 κριτές. Η αγωνία στα μάτια των υποψήφιων, συναντά την απογοήτευση από την άλλη, στα μάτια των 3 κριτών και Μεντόρων.


Ίσως κάποιοι να καταφέρουν να αφυπνιστούν και να προχωρήσουν στον διαγωνισμό.

Δείτε το trailer:

Share