Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκη Λειβαδάρη: Συγκλόνισε o πατέρας της! «Τις έκαναν μαλάξεις αλλά..» (Βίντεο)

Συγκλόνισε με τα όσα είπε!

Νίκη Λειβαδάρη: Συγκλόνισε o πατέρας της! «Τις έκαναν μαλάξεις αλλά..» (Βίντεο)
News 19.02.2019 14:40

Στην εκπομπή Μαζί σου της Τατιάνας Στεφανίδου, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης ο πατέρας της Νίκης Λειβαδάρη!


Η άτυχη κοπέλα, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 33 ετών, μετά από έμφραγμα του μυοκαρδίου.Διαβάστε παρακάτω...

Ο πατέρας της Νίκης συγκλόνισε, περιγράφοντας τις τελευταίες στιγμές της κόρης του στο νοσοκομείο, λίγο πριν αυτή φύγει από τη ζωή.

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων: «Ο γιατρός μας είπε ότι την κεντρική αρτηρία τη βρήκε φραγμένη, ότι έγινε προσπάθεια, κάνανε απόφραξη και ότι αιματώνεται πλέον λίγο, αλλά κανονικά και προσπαθούν να την επαναφέρουν στο κανονικό. Και μετά ξαναμπήκε μέσα. Τελικά μας ενημερώσανε ότι πέντε λεπτά αφότου η αρτηρία είχε αποφράξει, δεν ξέρω με μπαλονάκι το κάνουν, αυτό με στένσιλ, δεν ξέρω με τι, με στεντ, όπως λέγεται… Έπαθε ανακοπή και της έβαλαν απιδωνητή, της έκαναν μαλάξεις από μιάμιση ώρα και δεν επανήλθε.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα με την καρδιά της. Ήταν ένα υγιέστατο παιδί και είχε κάνει και τρίπλεξ, τα είχε κάνει όλα, τα πάντα και από την άλλη μεριά να σας πω ότι ο φίλης της την τελευταία εβδομάδα παραπονιόταν… Ο φίλος της ήταν στο εξωτερικό αλλά μας είπε ότι στο τηλέφωνο παραπονιόταν ότι έχει βάρος στην καρδιά και ότι είναι ματιασμένη. Ότι έχει βάρος στο στομάχι, όχι στην καρδιά και ελαφρώς στην πλάτη. Είχε ενοχλήσεις στην πλάτη και στην κοιλιά. Αυτό μας το είπε ο φίλης της, εμείς δεν το ξέραμε.

Στη μαμά της έλεγε να την ξεματιάσει. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα την είχε ξεματιάσει αλλά το Σάββατο που την ξεμάτιασε δεν έγινε τίποτα. Της είπε η μάνα της: “Παιδί μου δεν είναι μάτι αυτό, να πάμε σε έναν γιατρό να δούμε για ποιο λόγο σε πονάει το στομάχι και η κοιλιά σου” και τελικά καταλήξαμε να γίνει οξύς ο πόνος και να πάμε στο νοσοκομεία όπου κατέληξε. Έπαθε βαρύ έμφραγμα». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποια ήταν η Νίκη Λειβαδάρη

Συγκλόνισε την ελληνική showbiz, ο θάνατος της άτυχης Νίκης Λειβαδάρη!

Η ίδια, είχε αγαπηθεί από κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στις σειρές Μίλα μου βρώμικα και Αληθινοί Έρωτες, ενώ αυτήν την περίοδο συμμετείχε στο θρίλερ Stamboul Train του Γκράχαμ Γκρην, στην Αμαξοστοιχία - Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ.

Όπως έγινε γνωστό στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, Μαζί σου, η Νίκη Λειβαδάρη δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της, αλλά υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Στην εκπομπή μίλησε τηλεφωνικά η θεία της άτυχης ηθοποιού, που ξέσπασε σε κλάματα.

«Έφυγε από τη ζωή από έμφραγμα. Το έμαθα πριν λίγο, δεν ξέρω τίποτα», είπε η θεία της Νίκης Λειβαδάρη, Ιωάννα Τουλομύτη. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share