Αποκλειστικό! Κώστας Φαλελάκης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά Χατζησάββα στη ζωή του!

Αποκλειστική συνέντευξη! Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Αποκλειστικό! Κώστας Φαλελάκης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά Χατζησάββα στη ζωή του!

Μια αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr από τον Κώστα Φαλελάκη για τον άνθρωπο που έχει αντικαταστήσει τον Μηνά Χατζησάββα στην ζωή του μετά τον θάνατό του!

Η κουβέντα μας είχε πολλές αναμνήσεις, πολλούς αριθμούς και αρκετά ποιήματα της Κικής Δημουλά, που ήταν και προσωπική φίλη του Μηνά Χατζησάββα. Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές της καριέρας του, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις «Αέρινες Σιωπές» ή στην «Αναστασία», μα πάνω απ' όλα θυμάται τα πρώτα του θεατρικά βήματα. Ο Κώστας Φαλελάκης χαμογελά συχνά κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας. Κάπως πικρά, αλλά τουλάχιστον χαμογελά! Διαβάστε παρακάτω...

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ

Δεν ήθελες να είσαι ανεξάρτητος επαγγελματικά από εκείνον; Να μην είσαι κάτω από τη δική του ομπρέλα;

Ποτέ δεν ένιωθα ότι με καπελώνει ο Μηνάς, αισθανόμουν μια απίστευτη αγάπη από εκείνον, που τώρα δεν την έχω και με πονάει. Η ποιότητα, η κρίση, η σκέψη του, ήταν αξεπέραστες.

Ήταν αυστηρός κριτής σου;

Με υπερασπιζόταν σαν λέοντας στους άλλους, αλλά όταν γυρνούσαμε στο σπίτι μού τα «έχωνε» κανονικά. Δεν μου χαριζόταν.

Όταν σε επέλεγαν για κάποιες δουλειές, ένιωθες ότι μπορεί να υπήρχε ασυνείδητα και μια προτίμηση στο πρόσωπό σου εξαιτίας της σχέσης σας;

Δεν το ένιωσα ποτέ αυτό, δεν αισθάνθηκα ότι είχα κάποιο προνόμιο στη δουλειά μου εξαιτίας του.

Έχεις φίλους μέσα από τη δουλειά σου;

Οι φίλοι μου είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Φίλες μου είναι η Φαιναρέτη Κομνηνού, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, την οποία τη γνώρισα όταν ήρθα στην Αθήνα. Η Καρυοφυλλιά είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά σε πολλά πράγματα στη ζωή μου και το έκανε με «τσαμπουκά».

Με ποιο τρόπο;

Όταν «έφυγε» εκείνος κλείστηκα για πολλούς μήνες στο σπίτι, δεν ήθελα να δω κανέναν, δεν απαντούσα στα τηλέφωνα και δεν άνοιγα την πόρτα. Εκείνη ερχόταν και με επιμονή χτύπαγε το κουδούνι. Δεν της απαντούσα και την άλλη μέρα ερχόταν πάλι. Μετά από πολλές μέρες τής άνοιξα και μου είπε «σου αρέσει δεν σου αρέσει, θέλω να είμαι κοντά σου». Την ίδια μεγάλη αγάπη μού έδειξε και ο Σταμάτης Φασουλής.