Survivor: Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο - Trailer)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Survivor: Τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο και τι θα δούμε σήμερα! (Βίντεο - Trailer)

Όπως έχουμε δει τα όργανα ξεκίνησαν για τα καλά στην ελληνική ομάδα του Survivor.

Τα "καρφιά", οι κατινιές και οι σπόντες πάνε και έρχονται στην καλύβα. Διαβάστε παρακάτω...

Στο χθεσινό επεισόδιο ο Βασίλης Βασιλικός δεν άντεξε το κλίμα που υπάρχει μεταξύ του ίδιου και τον συμπαικτών του και ξέσπασε μπροστά στην κάμερα.

Όπως είπε του έχουν βγάλει διάφορους χαρακτηρισμούς, τον κρίνουν και πολλές φορές δεν τον σέβονται κάτι που τον κάνει να νιώθει πολύ άσχημα. Μάλιστα, είπε πως ακούει πολλά πράγματα που λένε πίσω από την πλάτη του και απλά αδιαφορεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στο αγώνισμα, είχαμε εκπλήξεις!

Όπως είπαμε στο Survivor Ελλάδα Τουρκία το αγώνισμα για το παιχνίδι επικοινωνίας είναι εντελώς διαφορετικό.

Φέτος, οι ομάδες αγωνίζονται ξεχωριστά! Δηλαδή, η ελληνική ομάδα αγωνίστηκε μεταξύ της για να κερδίσει ένας παίκτης από τις γυναίκες και ένας παίκτης από τους άντρες, οι οποίοι έπρεπε να επιλέξουν ακόμη δυο για να επικοινωνήσουν με την οικογένεια τους.

Η Αφροδίτη και ο Σπύρος ήταν εκείνοι που κατάφεραν και κέρδισαν τους συμπαίκτες τους. Η Αφροδίτη επέλεξε την Δήμητρα και την Ιουλιέτα, ενώ ο Σπύρος τον Τόνυ και τον Κυριάκο.

Όλοι οι παίκτες συγκινήθηκαν με τα μηνύματα που τους είχαν στείλει οι φίλοι και οι συγγενείς τους και ξέσπασαν σε κλάματα. Ωστόσο, ο Κυριάκος ήταν εκείνος που λύγισε περισσότερο μιας και του λείπει πολύ η γυναίκα του και το παιδί του.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Φυσικά ο καβγάς δεν άργησε να έρθει! Όλοι οι παίκτες της ελληνικής ομάδας μαζεύτηκαν στην καλύβα και ξεκίνησαν να συζητούν τα όσα έγιναν στον στίβο μάχης.

Η κατάσταση ωστόσο μετά από λίγο ξέφυγε!

Η ομάδα κατηγόρησε τον Βασίλη Βασιλικό ότι έβρισε όσο καθόταν στο πάγκο και έδειχνε πως δεν του άρεσε πως ούτε και σήμερα έπαιξε. Βέβαια, ο Βασιλικός είπε πως ο Νίκος επίσης έβρισε την Ιουλιέτα. Στο άκουσμα της δήλωσης του ο Παναγιώτης έγινε έξαλλος με αποτέλεσμα να αρχίσει να φωνάζει και να ρωτάει έναν έναν τους παίκτες αν τους έχει βρίσει.

Η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα να ανέβουν πολύ οι φωνές, να ξεκινήσουν οι βρισιές, ενώ δεν έλειψαν και οι χειρονομίες. Ο Βασιλικός, δεν άντεξε άλλο και σηκώθηκε έφυγε από την καλύβα ενώ τους είπε όλους @@..πανα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λίγο πριν το τέλος, προβλήθηκε και η αποχώρηση!

Σπύρος, Βασιλικός και Ιουλιέτα είναι οι ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, η Ιουλιέτα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην οικογένεια της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι θα δούμε σήμερα - Το trailer

Ένας μεγάλο καβγάς έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor ανάμεσα στον Βασιλικό και σχεδόν όλους τους συμπαίκτες του.

Ο καβγάς αυτός δεν έχει λήξει με αποτέλεσμα η ένταση να συνεχιστεί.

Και στο σημερινό επεισόδιο ο Βασίλης Βασιλικός θα πετάξει τα "καρφιά" και τις "σπόντες" του σε όσους τον κατηγορούν και τον έχουν στήσει στον τοίχο για την προσβλητική - κατά τα λεγόμενα τους - συμπεριφορά του.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ακόμη έναν παιχνίδι συμβόλων θα είναι δύσκολο και απαιτητικό για τους παίκτες. Ποιοι θα πάρουν το σύμβολο και θα είναι πιο κοντά στο να φέρουν την οικογένεια τους στο νησί;

Δείτε το trailer:

TAGS