Ποιος διάσημος Έλληνας ηθοποιός έγινε drag Queen; (Βίντεο)

Δεν πάει το μυαλό σας!

Ποιος διάσημος Έλληνας ηθοποιός έγινε drag Queen; (Βίντεο)

Μοιάζει αγνώριστος και όμως πρόκειται για πολύ γνωστό Έλληνα ηθοποιό!


Ο ίδιος δε, έχει κάψει καρδιές! Ήταν ζευγάρι με πολύ γνωστή παρουσιάστρια πρώτης γραμμής και στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τρόμαξαν να καταλάβουν ποιος είναι! Διαβάστε παρακάτω....


Ο λόγος για τον Μάνο Ιωάννου, που μεταμορφώθηκε από τα μαγικά χέρια του Γιάννη Μαρκετάκη σε drug Queen και άφησε άφωνους τους πάντες! Για την ιστορία, να τονίσουμε ότι ο Μάνος διατηρούσε σχέση με τη Ναταλία Γερμανού.... Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι είχε πει πριν χρόνια ο Μάνος Ιωάννου για τη Ναταλία


Με αφορμή μια τυχαία συνάντησή τους μετά τον χωρισμό, ο Μάνος Ιωάννου είχε δηλώσει για την σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού:


«Oμολογώ ότι αισθάνθηκα λίγο αμήχανα στην αρχή, αλλά καθίσαμε και μιλήσαμε. Την Ναταλία την αγαπώ πάρα πολύ. Στο κάτω κάτω δεν τσακωθήκαμε ποτέ για να μην μιλάμε. Για να είμαι ειλικρινής, δεν θα μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν την είδα, γιατί ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά κι έτσι να μη γινόταν ήταν τόσο γλυκιά που δεν μπορούσα να μην της μιλήσω» είπε ο ηθοποιός στο περιοδικό.

Και πρόσθεσε: «Ένιωσα πολύ όμορφα που την είδα ξανά ύστερα από τόσους μήνες. Άλλωστε, ήταν η πιο σημαντική σχέση που είχα μέχρι τώρα».


Μετά τον χωρισμό του από την Βαλέρια Χοψονίδου, ο Μάνος Ιωάννου δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να είναι και πάλι μαζί με την παρουσιάστρια. «Αν ξυπνήσουν ερωτικά συναισθήματα θα φανεί... Δεν είναι κάτι που θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κρυφό. Το μέλλον θα το δείξει...!», τόνισε.

Όσο δε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης είπε: «Δεν μπορώ να το αποκλείσω και να απαντήσω ούτε ναι, ούτε όχι».