Master Chef διαρροή: Η ανατρεπτική δοκιμασία που θα δυσκολέψει τους παίκτες!

Master Chef διαρροή: Η ανατρεπτική δοκιμασία που θα δυσκολέψει τους παίκτες!

Χαμός θα συμβεί και στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής του STAR!

Οι παίκτες του Master Chef αυτή την φορά βγαίνουν εκτός του στούντιο και μεταφέρονται σε ένα περιβάλλον που θα τους δυσκολέψει αρκετά! Όταν αλλάζουν οι συνήθειες έτσι κι αλλιώς και βγαίνεις έξω από τα νερά σου δυσκολεύουν τα πράγματα. Διαβάστε παρακάτω...

Οι κριτές για ακόμα μια φορά θα είναι στο πλευρό των παικτών, εντάσεις σίγουρα θα υπάρξουν και το κλίμα θα είναι βαρύ! Τι θα συμβεί σήμερα;

Δείτε το τρέιλερ:

Τηλεθέαση: Master chef VS Survivor - Κάποιος το τερμάτισε! Απίθανα νούμερα!

Έχουμε τα νούμερα στο γενικό σύνολο για την χθεσινή ημέρα τηλεθέασης στο prime time.


Το πρόγραμμα που το τερμάτισε τέλος ήταν το MasterChef!

Το MasterChef λοιπόν στο Star, ξεκινάει στο πρώτο τέταρτο με 23,3 εκτοξεύεται στα 29,7 πέφτει λίγο στα 21,1 και μετά ξανανεβαίνει στο 30,4 31,6 31,8 που είναι και το μεγαλύτερο νούμερο του. Στη συνέχεια κάνει 22,6 26,8 15,6 16,1.

Και πάμε στο Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ όπου εκεί σήμερα κλαίνε μανούλες. Ευτυχώς που κάποια στιγμή τελειώνει το MasterChef και παίρνει ανάσα το ριάλιτι επιβίωσης αλλιώς θα έγραφε μόνο μονοψήφια. Τα νούμερα που ακολουθούν είναι σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας στο prime time.

Ξεκινάμε στα χαϊλάιτς: Το Survivor κάνει 7,4 8,9 με το που ξεκινάει το παιχνίδι κάνει 11,9 9,0 8,1 και 7,2 αν είναι δυνατόν.

Στη συνέχεια 13,7 12,4 17,9 14,1 17,3! Μιλάμε αληθινά για την απόλυτη καταστροφή στο γενικό σύνολο τηλεθέασης στην χθεσινή ζώνη του prime time, τέτοια νούμερα το κανάλι έχει να δει πάρα πολλά χρόνια!