Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης! Τι συνέβη;

Απίστευτο περιστατικό!

Στέφανος Τσιτσιπάς: Έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης! Τι συνέβη;

Θύμα διαδικτυακής επίθεσης έπεσε ο 20χρονος τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς!


Ο ίδιος, ξεκαθάρισε τι συνέβη μέσα από Instastories αναφέροντας: «Κάποιος χάκαρε και τους δύο λογαριασμούς μου στο Instagram, χθες το απόγευμα. Τώρα αποκαταστάθηκαν και είναι ασφαλείς. Ζητώ συγγνώμη σε όλους για την ταλαιπωρία». Διαβάστε παρακάτω...

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι χάκερς κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση και στους δυο λογαριασμούς του Στέφανου Τσιτσιπά, όμως ευτυχώς το κατάλαβε αρκετά νωρίς και μπόρεσε να κάνει τις ανάλογες κινήσεις για να πάρει τον λογαριασμό του πίσω!

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις:

Στέφανος Τσιτσιπάς: Δείτε το δεύτερο, κρυφό του Instagram! Πόση διαφορά έχει από το πρώτο;

Μπορεί μετά τον θρίαμβό του στο Australian Open, ο ίδιος να έχει παρατηρήσει ραγδαία αύξηση στους ακόλουθούς του στο Instagram, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει μόνο ένα προφίλ όπως πολλοί νομίζουν αλλά δύο!

Συγκεκριμένα, ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς έχει έναν λογαριασμό στο Instagram με το όνομά του, όπου ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες από τους αγώνες και τις προπονήσεις του, ωστόσο έχει ακόμη έναν λογαριασμό με ψευδώνυμο που διατηρεί κρυφό.

Εχοντας το όνομά Stevethehawk, δηλαδή «Στέφανος το γεράκι», ο 21χρονος τενίστας αποφάσισε να δημιουργήσει έναν διαφορετικό λογαριασμό όπου εκεί θα ανεβάζει πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Δείτε ενδεικτικά πώς φαίνεται το προφίλ του:

Δείτε το... επίσημο Ιnstagram του:

Δεν σας φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό; από το προσωπικό του; Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως το επίσημο προφίλ του έχει 450.000 followers και το προσωπικό του μόλις 9.700!