Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! (Βίντεο)

Το επιβεβαίωσε μόλις με μια... ατάκα!

Κώστας Σόμμερ: Οι πρώτες δηλώσεις του για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! (Βίντεο)

Τις πρώτες του δηλώσεις για τον χωρισμό του από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έκανε ο Κώστας Σόμμερ!


Ο ίδιος, βρέθηκε σε εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης και μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε ότι πλέον δεν είναι μαζί με την μελαχρινή καλλονή! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τους έμεναν κάτω από την ίδια στέγη τα τελευταία χρόνια, στο σπίτι του ηθοποιού στον Άλιμο ωστόσο η νεαρή ηθοποιός έχει πλέον μετακομίσει στο σπίτι φίλης της στο Παγκράτι.

«Σε όλες μου τις σχέσεις πάντα υπήρχαν ταξίδια. Δεν έχουμε να χωρίσουμε και τίποτα. Οικόπεδα χωρίζουμε; Όλα καλά. Τι να κάνεις; Έτσι είναι η ζωούλα. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος, κάποια στιγμή πρέπει να πάμε παρακάτω» είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Σόμμερ. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το ταξίδι στο εξωτερικό μετά τον χωρισμό από τον Σόμμερ! Πού βρέθηκε η καλλονή;

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Κώστα Σόμμερ, αποφάσισε να πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό!


Η 25χρονη ηθοποιός και μοντέλο, έγινε γνωστή και μέσα από τη πολύχρονη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό Κώστα Σόμμερ, με τον οποίο χώρισαν πριν λίγο καιρό!

Η σέξι Ναυσικά τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στο εξωτικό Miami, για επαγγελματικούς λόγους! Φαίνεται πως μετά τον χωρισμό της με τον γοητευτικό ηθοποιό, το μοντέλο θέτει ως απόλυτη προτεραιότητα την διεθνή καριέρα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες: