Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Ο σκληρός χωρισμός και τα δικαστήρια

Αγρίεψαν τα πράγματα! Τι έγινε;

Δύσκολες ώρες για την Άννα Βίσση! Ο σκληρός χωρισμός και τα δικαστήρια
News 20.02.2019 13:01

Δύσκολες στιγμές περνάει η Άννα Βίσση και η στεναχώρια για το δράμα της κόρης της την έχει καταρρακώσει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao, Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργίας θα καταλήξουν στα δικαστήρια για το διαζύγιό τους, αφού έως τώρα δεν έχει βρεθεί χρυσή τομή ώστε το πρώην ζευγάρι να καταφέρει να τα βρει και να χωρίσει με κοινή συμφωνία. Διαβάστε παρακάτω...

Αγκάθι στο χωρισμό αυτό, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, είναι το οικονομικό, καθώς υπάρχουν πολύ σημαντικές αποκλίσεις ανάμεσα στα όσα διεκδικεί ο κάθε σύζυγος από την κοινή περιουσία που απέκτησαν οι δυο τους τα τελευταία χρόνια.

Ένα από τα πιο διακυβεύματα είναι και το σπίτι στο οποίο ζούσαν στη Νέα Υόρκη, το οποίο άνηκε πριν στην Άννα Βίσση.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Θανάσης Πανουργίας δεν είναι διατεθειμένος να τα αφήσει όλα στη Σοφία Καρβέλα, κάτι που ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι εκείνη ήταν που έδωσε ουσιαστικά τέλος στο γάμο και μάλιστα αναφέρεται να έχει προχωρήσει ήδη τη ζωή της στο πλευρό ενός άλλου άντρα, ενός Γάλλου με τον οποίο είναι ερωτευμένη τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, αν αποτύχουν και οι προσπάθειες που γίνονται αυτή την εποχή, να συμφωνήσουν οι δυο τους και να λυθεί ο γάμος εξωδικαστικά, όλα δείχνουν ότι οι δυο τους θα ανανεώσουν το ραντεβού τους στις δικαστικές αίθουσες, όπου και θα γραφτεί η τελευταία πράξη του γάμου τους.

O ρόλος της Άννας είναι πολύ σημαντικός σε όλη αυτή την ιστορία καθώς είναι ο βασικός άνθρωπος που προσπαθεί να φέρει σε συνεννόηση το πρώην ζευγάρι, κάτι όχι και πολύ εύκολο.

Share