Κάγκελο η Σκορδά με τις ατάκες για την Σπυροπούλου on air! «Να μπει στο Survivor να κάνει.... τι;»! (Βίντεο)

Δεν ήξερε τι να κάνει η Σκορδά!

Κάγκελο η Σκορδά με τις ατάκες για την Σπυροπούλου on air! «Να μπει στο Survivor να κάνει.... τι;»! (Βίντεο)

Με αφορμή την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και το γεγονός ότι δεν ξεκαθάρισε αν θα την δούμε στο Survivor ή όχι, η κουβέντα στο Πρωινό πήγε... σε άλλα επίπεδα!


Η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν δίστασε να πετάξει το καρφί της για την παρουσιάστρια λέγοντας: «Πάντως, είναι πανέξυπνη γιατί προκαλεί φήμες με πολύ ωραίο τρόπο, με μοναδική μαεστρία. Πρόταση για το Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχει δεχτεί». Διαβάστε παρακάτω...

Η Φαίη Σκορδά πάγωσε αρχικά και στην συνέχεια, είπε στη συνεργάτιδά της: «Δεν είναι ωραίο αυτό που λες».
Η Αφροδίτη Γραμμέλη, όμως επέμεινε και είπε στην Φαίη:

«Γιατί, είναι η αλήθεια. Μα δεν είναι ότι δεν την θέλουν ή δεν την αγαπάνε. Είναι ότι επειδή είναι αθλητικό μπαίνουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις δυνάμεις να αντιμετωπίσουν τους αντίστοιχους πρωταθλητές στην Τουρκία. Το Survivor φέτος δεν είναι αυτό το στυλ, να μπορεί να μπει η Κωνσταντίνα ή μια κοπέλα παρουσιάστρια ή τραγουδίστρια, γιατί δεν έχει τις δυνάμεις να αντιμετωπίσει πρωταθλητές. Γι’ αυτό μπαίνει η Κατερίνα Δαλάκα και θα μπει και ένας ποδοσφαιριστής». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το φλερτ στον Σαββίδη και η κίνηση... απελπισίας για να επιστρέψει στην τηλεόραση!

Γελάνε και τα τσιμέντα από εχθές, γελάω όμως και εγώ με αυτό που άκουσα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου!


Το «ταπεινό χαμομηλάκι» που γνωρίσαμε μέσα από το περσινό Survivor, επέστρεψε και έκανε γκράντε εμφάνιση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και στο Open!


Η Κωνσταντίνα έβαλε το φιδίσιο της παντελόνι, πέταξε μια μπούκλα, έβαλε και ένα πέδιλο πολλών χιλιάδων ευρώ και να σου τη φαρδιά πλατιά! «Είχα μια πρόταση για το Survivor και έμαθα ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια.... Ε και αποφάσισα να έρθω από εδώ μήπως και με κρατήσατε» είπε όλο νάζι στον Μουτσινά!


Παρακάτω το σχετικό βίντεο:


Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο στην ελληνική τηλεόραση αγαπημένοι μου και εγώ μέσα από το Vanda's blog του Υouweekly.gr θα σας αποκαλύψω όλο το παρασκήνιο! Αρχικά, να ξεκινήσω λέγοντάς σας πως η Queen Ντίνα δεν δέχτηκε καμία πρόταση από τον Ατζούν Ιλιτζαλί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο! Ο Τούρκος παραγωγός την δοκίμασε στο Μy Style Rocks και είδε μέσα από τα νούμερα που έκανε η Κωνσταντίνα ότι η παρουσιάστρια έχει χάσει την δυναμική της!


Δεν πουλάει κοινώς, και άρα δεν θα του έκανε κάποιο μεγάλο μπαμ στο Survivor που επίσης χρειάζεται τονωτικές ενέσεις! Όμως, αυτό που σχεδόν κανείς δεν ξέρει και θα σας αποκαλύψω πρώτα εδώ, είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα η Κωνσταντίνα δεν θα παρουσιάσει ούτε το My Style Rocks του χρόνου! Με τον... πάτο που έπιασε η εκπομπή είναι αμφίβολο το αν θα συνεχίσει και με τρίτο κύκλο και ακόμα πιο αμφίβολο είναι αν θα έχει στο τιμόνι της εκπομπής της Σπυροπούλου!


Εδώ λοιπόν βρίσκεται και το όλο ζουμί με το φλερτ στον Σαββίδη! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, βρέθηκε χτες στον Μουτσινά για να περάσει τα μηνύματά σας! Η ίδια, δήλωσε ευθέως ότι είναι διαθέσιμη για μεταγραφή στο Open και έκανε στενό μαρκάρισμα όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες στον Ιβάν! Και να σου τα χαμόγελα, να σου και το μασκάρεμα αγκαλιά με το Νίκο (για να δείξει φυσικά ότι δεν έχει θέμα να τσαλακωθεί) να σου και οι ευγένειες με όλους σαν να τους ήξερε χρόνια!

Φιλιόνταν και αγκαλιάζονταν στους διαδρόμους με παρουσιαστές που ούτε σε εκδηλώσεις δεν μιλάει υπό κανονικές συνθήκες! Το αν θα ευοδώσει το επαγγελματικό φλερτ δεν το ξέρω, πάντως σαν φιλική συμβουλή να αναφέρω ότι με...π@ρδές, αβγά δεν βάφεις! Είδομεν ωστόσο γιατί η Ντίνα είναι... πολύ σκληρή για να μείνει χωρίς εκπομπή!