Master Chef: Διέρρευσαν καυτές φωτογραφίες της πιο hot παίκτριας!

Viral οι καυτές πόζες της!

Master Chef: Διέρρευσαν καυτές φωτογραφίες της πιο hot παίκτριας!

H ίδια έχει κλέψει τις εντυπώσεις, αφού είναι μία από τις διαγωνιζόμενες του MasterChef που γοητεύει όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητές, αλλά και με την εξωτερική της εμφάνιση.

Η hot καλλονή είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά και μπαίνοντας στο παιχνίδι ανέφερε ότι αν ήταν υλικό στην κουζίνα, θα ήταν σοκολάτα. Διαβάστε παρακάτω....

Η ίδια σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι.

Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι σίγουρα μία από τις πιο όμορφες διαγωνιζόμενες του μαγειρικού ριάλιτι και τις τελευταίες ώρες έχουν διαρρεύσει καυτές φωτογραφίες της στα social media! Ιδού λοιπόν:

Τι δήλωνε η Ασημίνα για τον εαυτό της πριν μπει στο παιχνίδι


Η Ασημίνα Ουστάλλι είναι 24 ετών. Τη δήλωση συμμετοχής για το MasterChef στην έκανε η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε. Η πίστη και η αγάπη της αδελφής της, αλλά και της φίλης της, πιστεύει πως τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Για την Ασημίνα η μαγειρική είναι ένα όνειρο και ο μέντορας το πρόσωπο, που θα την κάνει να ξεπεράσει τον εαυτό της. Νιώθει τυχερή, που βρίσκεται στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά.

Δηλώνει δυναμική, δημιουργική, πεισματάρα και χαμογελαστή. Της αρέσουν γενικά οι αλλαγές και οι νέες προκλήσεις. Θεωρεί πως είναι έτοιμη να τις αντιμετωπίσει στο MasterChef.

Θα χαρακτήριζε πιάτο του έρωτα μια ταλιάτα με πουρέ από δυόσμο, μέντα, φρέσκο κρεμμύδι και σπαράγγι. Σκοπεύει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να κερδίσει το MasterChef και θα την κρατά δυνατή η σκέψη ότι την αγαπούν και ότι πιστεύουν σε εκείνη οι δικοί της άνθρωποι. Αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα.