Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα highlights του επεισοδίου χτες! (Βίντεο)

Οι στιγμές που μας έκαναν εντύπωση από το χθεσινό επεισόδιο!

Survivor Ελλάδα - Τουρκία: Τα highlights του επεισοδίου χτες! (Βίντεο)

Eκτός εαυτού είναι η ελληνική ομάδα του Survivor, με τον Βασίλη Βασιλικό.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες στο χθεσινό επεισόδιο ήρθαν σε σύγκρουση, μετά από την βρισιά του Βασιλικού προς τον Νίκο. Μάλιστα, όλοι το συζήτησαν μεταξύ τους στο συμβούλιο του νησιού και πριν την αποχώρηση της Ιουλιέτας, χωρίς βέβαια να βγάλουν άκρη! Διαβάστε παρακάτω...

Το κλίμα μεταξύ τους δεν έχει φτιάξει, αφού σήμερα ο Παναγιώτης αλλά και ο Νίκος σχολίασαν τα όσα έγιναν, με τον Παναγιώτη να λέει on camera πώς "ο Βασιλικός έχει έχει σοβαρό πρόβλημα, δεν ξέρει τι θέλει και δεν ξέρει για ποιον λόγο μπήκε στο παιχνίδι...".

Δείτε τι ακριβώς είπε στο παρακάτω απόσπασμα:

Αμέσως μετά, είδαμε ότι μεγάλη ανάσα πήρε η τούρκικη ομάδα μετά την αποχώρηση της Ιουλιέτας στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Οι παίκτες γνώριζαν πώς η Ιουλιέτα ήξερε την γλώσσα τους, οπότε δεν μπορούσαν να μιλήσουν άνετα για να μην καταλάβει τη στρατηγική τους.

"Αποχώρησε η μεταφράστρια της ελληνικής ομάδας. Νομίζω ότι έκλαψε από χαρά. Είναι καλύτερα και γι΄αυτήν και για την οικογένειά της. Τουλάχιστον τώρα θα μπορούμε να οργανώνουμε άνετα τη στρατηγική μας στον πάγκο..."

Δείτε τι ακριβώς ειπώθηκε στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο αργότερα, οι Τούρκοι χάρηκαν αρκετά μετά την αποχώρηση της Ιουλιέτας, διότι θα μπορούν να μιλούν πλέον άνετα, αλλά και γιατί έμεινε στο Survivor ο Βασίλης Βασιλικός.

Ο Χικμέτ, σχολίασε τον Βασίλη Βασιλικό και την Ελληνική ομάδα on camera,πετώντας μια τρομερή ατάκα!


"Χάρηκα πολύ που δεν έφυγε ο Βασίλης, γιατί πέρασε μια βδομάδα από τότε που ήρθε, ανακάτεψε όλη την ελληνική ομάδα. Για εμάς είναι θετικό το ότι δεν έφυγε γιατί θα τσακώνονται μεταξύ τους. Το ηθικό μας είναι ανεβασμένο ενώ της αντίπαλης ομάδας όχι. Έτσι θα κερδίζουμε εμείς..."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η ένταση του Βασίλη Βασιλικού με τους παίκτες και συγκεκριμένα με τον Τόνι φαίνεται πώς συνεχίζεται στο σημερινό Survivor.

Οι δυο τους, μετά το παιχνίδι συμβόλων ξεκίνησαν να σχολιάζουν τη συμπεριφορά του Βασιλικού, όσον αφορά τις βρισιές.


Μάλιστα, ο Βασίλης Βασιλικός, παραδέχτηκε πώς η συμπεριφορά του δεν ήταν σωστή, λέγοντας πώς "Έχω φάει τόση αρνητική ενέργεια από εδώ, πανικοβλήθηκα, με έπιασε μια κρίση πανικού, ζούμε σε κακές συνθήκες και δεν μπορώ να λειτουργώ σωστά..."

Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω απόσπασμα:

Λίγο πριν το τέλος, ο Κυριάκος Πελεκάνος ξέσπασε για τα όσα έχουν ειπωθεί από τον παίκτη και όπως λέει δεν μπορούν να ξεχαστούν.


Φανερά ενοχλημένος, δηλώνει on camera, πώς δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον Βασίλη Βασιλικό, διότι του δίνει αξία έτσι!

"Μετάνιωσα που ασχολήθηκα με τον Βασιλικό, δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί του, του δίνω πολύ αξία. Για το καλό της ομάδας μου απλά θα έχω μια συμβίωση μαζί του. Δεν θα ήθελα να τον έχω φίλο έξω στη ζωή μου, πόσο μάλλον μέσα στο Survivor. Τα τελευταία χρόνια οι τοξικοί άνθρωποι έχουν φύγει από τη ζωή μου, δεν ήρθα στον Άγιο Δομίνικο για να βρω άλλον έναν, μακριά."

TAGS