Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση από καρδιάς για τον θάνατο του πατέρα της! «Σκεφτόμουν αν πάθει κάτι η μαμά μου...»

Συγκίνησε on air!

Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγηση από καρδιάς για τον θάνατο του πατέρα της! «Σκεφτόμουν αν πάθει κάτι η μαμά μου...»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση από καρδιάς έκανε η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια με αφορμή το θέμα που είχαν στην εκπομπή της «τα παιδιά δεν μπορούν να ανοίξουν τα φτερά τους όταν ο γονιός είναι μόνος», μίλησε για τον εαυτό της, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα της. Διαβάστε παρακάτω...


Η Ελένη ανέφερε: «Έτυχε όπως και σε εμένα που ο πατέρας μου δεν είναι εν ζωή, θέλω να σας πω ότι σκέφτεται ένα παιδί όταν είναι μικρό, δεν έχει τις ίδιες σκέψεις όταν μεγαλώνει. Το λέω και από προσωπική εμπειρία. Το παιδί ως παιδί… φοβάται μήπως κάτι γίνει, μήπως κάποιος το πάρει και μήπως αλλάξει η ισορροπία μέσα στο σπίτι. Το παιδί όταν μεγαλώνει… αισθάνεται όταν ο γονιός του είναι μόνος μεγάλη ευθύνη, αισθάνεται ανασφάλεια «εγώ που προχωράω τη ζωή μου, μου επιτρέπεται να πάω παρακάτω»! Επίσης το κάθε παιδί αισθάνεται βάρος για τον έναν γονέα του, τον μοναδικό που τον έχει μεγαλώσει, αφού δεν έχει τον άλλον και δε φαντάζεστε με πόσες ανασφάλειες μεγαλώνει. Σας το λέω γιατί κανείς από εσάς δεν έχει μεγαλώσει σε οικογένεια αντίστοιχη σαν την δική μου… Τις ανασφάλειες που έχει ένα παιδί δεν διανοείστε… Σκέφτεσαι αν πάθει κάτι ο ένας μου γονιός τι γίνεται; Το βλέπεις μία μέρα να μην είναι καλά… Τα παιδιά τα βλέπουν και τα νιώθουν όλα… Υπάρχει κάτι πιο υγιές από ένα παιδί να βλέπει τη μαμά ή τον μπαμπά του όποιον έχει να είναι καλά;»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

To ξεκίνημα της Ελένης στην τηλεόραση και τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Είναι από τις πιο καλοπληρωμένες παρουσιάστριες της ελληνικής TV – Βασίλισσα άλλοτε της πρωινής & πλέον της μεσημεριανής ζώνης.


Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την πορεία της στην Tv δροσερό κορίτσι τη δεκαετία του ’90 και δεν άργησε να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη που ακόμη και σήμερα κρατάει τα σκήπτρα και παραμένει το θρόνο της πιο αναγνωρίσιμης Ελληνίδας παρουσίαστριας.

Κι όμως η ζωή της Ελένης Μενεγάκη σύμφωνα με το Youweekly.gr, δεν ήταν πάντα στρωμένος με ροδοπέταλα. Κάνουμε ένα φλας μπακ στα παιδικά της χρόνια αλλά και τα πρώτα τηλεοπτικά της βήματα.

Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια

Η Ελένη Μενεγάκη δεν το κρύβει και έχει πολλές φορές μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια.


Η ίδια γεννήθηκε στο Κερατσίνι και μεγάλωσε στον Κολωνό ενώ χρήματα δεν περίσσευαν.

Ακόμη και στο σινεμά – – όπως έχει η ίδια η Ελένη Μενεγάκη εξομολογηθεί στον αέρα έμπαινε λαθραία με επίκληση στο συναίσθημα και με τη βοήθεια ενός μικρού ψέματος.

Η μητέρα της έλεγε πως θέλει να πάρει το μεγαλύτερο παιδί από το σινεμά, έμπαιναν στη μέση της ταινίας κι έβγαιναν όταν αυτή είχε πια τελειώσει.