Κώστας Καραφώτης: Αποκαλύπτει την συμφωνία με τον Ατζούν! Ποιος ο λόγος που δεν μπήκε Survivor τελικά; (Βίντεο)

Αποκάλυψη βόμβα! Τα ξέρει αυτά ο Ατζούν;

Κώστας Καραφώτης: Αποκαλύπτει την συμφωνία με τον Ατζούν! Ποιος ο λόγος που δεν μπήκε Survivor τελικά; (Βίντεο)

Του είχε γίνει πρόταση να μπει στο Survivor αλλά τελικά δεν τον είδαμε ποτέ! Ο Κώστας Καραφώτης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά την συμφωνία που είχε κάνει με τον Τούρκο παραγωγό και τον πραγματικό λόγο που πάγωσαν τα πάντα.

Ο τραγουδιστής μίλησε στην κάμερα του ALPHA και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day σε μια συνέντευξη ποταμό! Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Είχε γίνει μια πρόταση για να μπω στο Survivor, είχε μιλήσει η εταιρία με την δισκογραφική μου και μάλιστα είχα κάνει και προπονήσεις, αλλά τελικά δεν μπήκα γιατί άλλαξαν τα πλάνα της εταιρίας παραγωγής! Δεν θέλανε επώνυμους φέτος και έτσι πάγωσε το όλο θέμα! Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στις τελικές λεπτομέρειες πάντως...» Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τι γράφαμε εμείς στο Youweekly.gr για την είσοδο του Καραφώτη

Εμείς στο Youweekly.gr, πρώτοι σας είχαμε αναφέρει ότι ο Κώστας Καραφώτης είχε δεχτεί πρόταση για να μπει στο Survivor! Σας παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

Πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Κώστα Καραφώτη να μπαίνει στον τρίτο κύκλο του Survivor, το οποίο θα είναι με αντιπάλους Τούρκους παίκτες.

Τι ισχύει όμως;

Ο Κώστας Καραφώτης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και ξεκαθάρισε το τοπίο.

«Δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα. Δεν θα πάω στο Survivor 3. Είχαν γίνει κάποιες συζητήσεις… όχι προσωπικά, αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου»,, αποκάλυψε.

TAGS