Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Η γνωστή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!

Βόμβα στην showbiz!

Ερωτευμένος ξανά ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης! Η γνωστή ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά!
News 21.02.2019 10:01

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και δεν το κρύβει!


Ο ίδιος, μετά τη φημολογούμενη σχέση του με την Πένυ Αγοραστού, τελικά βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο κούκλας συναδέρφου! Διαβάστε παρακάτω...


Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, ο γοητευτικός ηθοποιός και Λένα Δροσάκη, έχουν αρχίσει να κάνουν στενή παρέα το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα κάποιοι να μιλούν ήδη για ένα νέο ειδύλλιο.

Singles και οι δύο αρκετό καιρό τώρα, φαίνεται όπως διαβάζουμε, πως έχουν έρθει πιο κοντά, δημιουργώντας μια όμορφη σχέση. Τόσο ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όσο και η Λένα Δροσάκη δεν επιθυμούν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή, ενώ αποφεύγουν όσο μπορούν να μιλούν για τα προσωπικά τους.

Τι είχε πει η Πένυ Αγοραστού για την τότε σχέση της με τον Μπουρδούμη

Η γνωστή ηθοποιός είχε μιλήσει σε συνέντευξη για την σχέση της με τον ηθοποιό λέγοντας:
«Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου αλλά, επειδή το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση, θα σου πω ότι δεν είμαστε ζευγάρι με τον Αλέξανδρο. Πήγαμε σε μια θεατρική παράσταση, ήμασταν μεγάλη παρέα και μας φωτογράφισαν. Τον Αλέξανδρο τον εκτιμώ πολύ και ως άνθρωπο και ως ηθοποιό, αυτό είναι όλο».

Σε αγχώνει η σκέψη ότι μπορεί να είσαι έξω με παρέα και να βρεθεί κάποιος που θα σε φωτογραφίσει;

Όχι, δεν με αγχώνει, γιατί, με εξαίρεση το συγκεκριμένο περιστατικό, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Νομίζω ότι γενικότερα σ’ αυτό το κομμάτι είμαι λίγο αφελής. Δεν έχω καταλάβει την επικινδυνότητα, γι’ αυτό κάποιες φορές οι φίλοι μου προσπαθούν να με προστατέψουν. «Πένυ, σοβαρέψου, πλέον σε ξέρει ο κόσμος, να είσαι λίγο πιο μαζεμένη» μου λένε διαρκώς. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δύσκολα θα μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ποιος με βλέπει. Τώρα τελευταία βέβαια αυτό μου έχει δημιουργήσει κάποια προβλήματα, αλλά τι να κάνουμε, μικρή είμαι, θα μεγαλώσω, θα ωριμάσω και θα μάθω από τα λάθη μου.

Share