Master Chef διαρροή: Αλλάζουν οι κανόνες στο παιχνίδι! Οι κριτές μένουν έκπληκτοι! (Βίντεο)

Τι θα συμβαίνει από εδώ και πέρα;

Master Chef διαρροή: Αλλάζουν οι κανόνες στο παιχνίδι! Οι κριτές μένουν έκπληκτοι! (Βίντεο)

Ο κακός χαμός θα γίνει σήμερα στο επεισόδιο του Master Chef και με την δοκιμασία και μεταξύ των παικτών!

Οι εντάσεις όλο ένα και μεγαλώνουν όσο το παιχνίδι μαγειρικής του STAR φτάνει στην τελική του ευθεία. Ίντριγκες και πισώπλατα μαχαιρώματα μεταξύ των παικτών δεν λείπουν καθημερινά! Διαβάστε παρακάτω...

Στο επεισόδιο της Πέμπτης οι παίκτες θα έρθουν σε ρήξη και η δοκιμασία θα είναι ανατρεπτική!

Δείτε το τρέιλερ στο παρακάτω βίντεο:

Τηλεθέαση 20/2: Το Master Chef «έχασε» από πρόγραμμα έκπληξη!

Το έχουμε πει, το έχουμε γράψει, το έχουμε υποστήριξη.

Το MasterChef φέτος δεν παίζεται είναι ένα από τα κορυφαία προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Εχθές όμως προς έκπληξή όλων μας και όλων σας που θα διαβάσετε τα νούμερα αναλυτικά ένα άλλο πρόγραμμα το πέρασε τουλάχιστον για ένα τέταρτο! Το πέρασε τουλάχιστον όση ώρα ήτανε απέναντι του. Διαβάστε παρακάτω...

Μη σας κρατάμε όμως σε αγωνία. Το πρόγραμμα που πέρασε χθες το MasterChef όση ώρα ήταν το ένα πρόγραμμα απέναντι από το άλλο ήταν η μυθοπλασία του ΑΝΤ1 «η επιστροφή». Στις 9.30 με 9.45 Η επιστροφή κάνει το συγκλονιστικό νούμερο 22,1 νούμερο ρεκόρ για την σειρά του ΑΝΤ1 και το MasterChef την ίδια ώρα κάνει 18,8! Αυτό ήτανε πραγματικά μία μεγάλη έκπληξη.
Πάμε όμως να δούμε όλα τα νούμερα δυναμικού κοινού στο prime time αναλυτικά μέσα από το youweekly.gr

Μεγάλος νικητής της βραδιάς το MasterChef που κάνει στο δυναμικό κοινό 24,6 μάλιστα σε ένα τέταρτο του έφτασε 33,2. Δεύτερο πρόγραμμα η μυθοπλασία του ALPHA «το τατουάζ»που κάνει 20,4 «η Eπιστροφή» από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 κάνει 20,4 και το σίριαλ που ακολουθεί αμέσως μετά το «μην ψαρώνεις» 16,6.
Και τελευταίο πρόγραμμα με πραγματικά τραγικά νούμερα όμως το survivor που κάνει στο δυναμικό κοινό 11,8 μάλιστα σε ένα από τα τέταρτα του έκανε 7,4.