Σοκαρισμένη η Σκορδά στο πλατό του Πρωινού! Της άνοιξε το κουμπί από το πουκάμισο και...

Πάγωσαν στο πλατό!

Σοκαρισμένη η Σκορδά στο πλατό του Πρωινού! Της άνοιξε το κουμπί από το πουκάμισο και...

Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα προκάλεσε ταραχή στο Πρωινό!


Συγκεκριμένα την ώρα που η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της σχολίαζαν τη συνέντευξη του Γιώργου Χρυσοστόμου που προβλήθηκε στην εκπομπή, ξαφνικά... ένα το πουκάμισο άνοιξε και έφερε τον πανικό! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για την Αφροδίτη Γραμμέλη, που το κατάλαβε αμέσως και αφού κούμπωσε το κουμπί, αντιμετώπισε το περιστατικό με χιούμορ. Το ίδιο βέβαια συνέβη και με τη Φαίη Σκορδά και τους υπόλοιπους οι οποίοι ξεκίνησαν να κάνουν πλάκα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ant1: Φαίη Σκορδά! Πως από τα χαμηλά νούμερα επέστρεψε στην κορυφή; (Παρασκήνιο)

Η Φαίη Σκορδά είναι μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες παρουσιάστριες και παρουσίες στη showbiz!

Πέρα από αυτό, η παρουσιάστρια του Ant1, αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά, αφού η εκπομπή της, είναι ένα από τα καλύτερα όπλα που έχει το κανάλι στη διάθεσή του! Η Φαίη, είναι ένας πιστός στρατιώτης, μια γυναίκα που αγαπάει τη δουλειά της, που μένει μακριά από κουτσομπολιά και σκάνδαλα τόσο στα προσωπικά, όσο και στα επαγγελματικά της!

Δεν θέλει να απασχολεί τη δημοσιότητα με κάτι πέρα από την επαγγελματική της ζωή! Αυτή τη θέση κρατάει χρόνια τώρα και δεν θέλει κουβέντα γι αυτό! Στενοί της συνεργάτες αναφέρουν πόσο σωστή και τυπική είναι ως επαγγελματίας και κάπως έτσι καταλαβαίνουμε και το λόγο που έχει πετύχει!

Το τελευταίο διάστημα όμως, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής, δεν ήταν αυτά που ήθελε εκείνη, αλλά ούτε και οι συνεργάτες της! Η πτώση που είχε η εκπομπή, "Το Πρωινό", σε ποσοστά τηλεθέασης, έφεραν γκρίνια και προβληματισμό, αφού έψαχναν να δουν τι πάει λάθος, τι δεν γίνεται σωστά!

Με σκληρή δουλειά, λοιπόν και αναλύσεις πάνω στην τηλεθέαση ανα τέταρτο, ανακάλυψαν τη μαγική συνταγή για να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή! Καταρχήν, αφαίρεσαν τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου " Μέχρι να έρθει η Φαίη", αφού θεώρησαν πως δεν ήταν μια δυνατή έναρξη! Έπειτα η παρουσιάστρια αποφασίστηκε να καλημερίζει απευθείας το κοινό της, ως πιο άμεσο!

Ποια είναι η μαγική συνταγή που σας ανέφερα; Ο σχολιασμός των εκπομπών, που δεν παιζόταν στο κανάλι, αλλά κάνουν επιτυχία, όπως το "Master Chef" ή ακόμα και η εκπομπή του ΣΚΑΙ, του Σπύρου Παπαδόπουλου, "Στην υγειά μας ρε παιδιά"!

Με λίγα λόγια, η Φαίη και η ομάδα της, ασχολούνται πλέον με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, με το τι γίνεται στα άλλα κανάλια και αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι η συνταγή για να ανέβουν τα νούμερα και άλλο!