MasterChef spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Η δοκιμασία που θα δυσκολέψει του παίκτες και η ένταση!

MasterChef spoiler: Διέρρευσαν φωτογραφίες από το αποψινό επεισόδιο!

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο, για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef!

Αυτή τη χρονιά οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν ζητούν την τελειότητα, την απαιτούν! Το πάθος, το ταλέντο, η φαντασία, δεν αρκούν! Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. Και κυρίως θέλουν να τους αφήσουν απλώς… με το στόμα ανοιχτό! Διαβάστε παρακάτω...

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής και θα κερδίσει, πέρα από τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Δείτε την Πέμπτη 21/2 στις 21:00 στο 18ο Επεισόδιο του MasterChef 3

Μέρα ανακοίνωσης της νικήτριας ομάδας και τα στοιχεία παρατίθενται από τους 3 κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη, Λεωνίδα Κουτσόπουλο, προκειμένου να δουν οι δύο ομάδες ξεκάθαρα τι συνέβη στην ομαδική δοκιμασία.

Λάθος επιλογές, μικρές αστοχίες αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, έκριναν το αποτέλεσμα. Ποια ομάδα έκανε την διαφορά και ποια ικανοποίησε γευστικά τους 50 καλεσμένους;

Η νικήτρια ομάδα με οδηγό τον Γιάννη Αποστολάκη θα βρεθεί σε ένα μαγευτικό χώρο στην καρδιά της Αθήνας να απολαμβάνει ένα share styling menu, βασισμένο σε εξαιρετικά υλικά, τα οποία παράγονται με ηθικές πρακτικές.

Παράλληλα, στην κουζίνα του MasterChef, τα μέλη της χαμένης ομάδας, πριν αγωνιστούν για την πολυπόθητη ασυλία, μένουν έκπληκτά μπροστά σε μια ακόμα ανατροπή στους κανόνες του διαγωνισμού.