Έσκασε τώρα! Κόβεται πρόγραμμα του ΑΝΤ1! (Αποκλειστικό)

Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Έσκασε τώρα! Κόβεται πρόγραμμα του ΑΝΤ1! (Αποκλειστικό)

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε στα γραφεία του Υοuweekly.gr η είδηση ότι κόβεται πρόγραμμα του ΑΝΤ1!


Μετά τις χαμηλές πτήσεις του προγράμματος, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να... σταματήσουν την προβολή της αλλά και να την αντικαταστήσουν με άλλη! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για το τούρκικο σήριαλ «Μια ζωή», που πλέον θα αντικατασταθεί από την σειρά Shooter! Δείτε την σχετική αλλαγή στο πρόγραμμα τηλεόρασης:

Μια Ζωή - Η υπόθεση της σειράς... που κόπηκε άρον άρον!


Η Μια Ζωή (τουρκικά: Kadın, απόδοση: Γυναίκα) είναι τηλεοπτική σειρά του Fox TV, που δημοσιεύθηκε στο με πρωταγωνιστές τους Οζγκέ Οζπριντσί, Τζανέρ Τζιντορούκ και Μπενού Γιλντιριμλάρ. Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι το ρόλο της μητέρας θα πάρει η Μπερέν Σαάτ. Ωστόσο, τελικά τον ρόλο ανέλαβε η Οζπριντσί. Η σειρά έχει προσαρμοστεί από την ιαπωνική σειρά Μητέρα με σκηνοθέτη τον Γιούτζι Σακαμότο. Στην Ελλάδα προβάλλεται από τις 11 Ιουνίου 2018 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.

Θέμα


Μετά το θάνατο του συζύγου της Σαρπ, η Μπαχάρ και τα παιδιά της, τους Νισάν και Ντορούκ, προσπαθούν να παραμείνουν ζωντανοί, ενώ διάφορα γεγονότα θα συμβούν. Η Μπαχάρ είναι γεμάτη ζωή, αλλά θα δώσει μια δύσκολη δοκιμασία εναντίον των ζωντανών.

Ποια είναι η σειρά Shooter

Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε ταινίες να μεταφέρονται στην μικρή οθόνη και μια νέα σειρά που βασίζεται σε γνωστή ταινία είναι το Shooter, η νέα περιπετειώδης και δραματική σειρά του USA Network.Όπως και η αντίστοιχη ταινία, έτσι και η τηλεοπτική προσπάθεια βασίζεται στο βιβλίο του Stephen Hunter “Point of Impact” με τον John Hlavin (The Shield) να είναι ο showrunner, ενώ ως παραγωγοί θα συνεργαστούν οι Mark Wahlberg και Stephen Levinson. Η πρώτη σεζόν θα έχει 10 επεισόδια.

Η νέα σειρά Shooter, έχει να κάνει με έναν σκοπευτή, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά την αποτυχία μιας αποστολής και πείθεται να επαναδραστηριοποιηθεί προκειμένου να αποτρέψει τη δολοφονία του Προέδρου των Η.Π.Α.. Τα πράγματα στραβώνουν όταν βρίσκεται κατηγορούμενος για τη δολοφονία που προσπαθούσε να αποτρέψει. Κυνηγημένος, δίχως να μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον, προσπαθεί αφενός να επιβιώσει και αφετέρου να βρει τον πραγματικό δολοφόνο αλλά και εκείνον που τον πρόδωσε.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Ryan Phillippe, Emily Rios, Omar Epps, Tembi Locke, Shantel VanSanten, David Marciano και θα την δούμε το Φθινόπωρο του 2016.

TAGS