Στα άκρα η σχέση Τανιμανίδη - Ατζούν! Ο απίστευτο λόγος και το παρασκήνιο!

Όλο το παρασκήνιο της "κόντρας"!

Στα άκρα η σχέση Τανιμανίδη - Ατζούν! Ο απίστευτο λόγος και το παρασκήνιο!

Όσοι έχουν γνωρίσει τον Τούρκο παραγωγό κάνουν λόγο για έναν δοτικό άνθρωπο που δεν φοβάται το ρίσκο, παράλληλα όμως επιμένει στις απόψεις του και δύσκολα αλλάζει γνώμη.

Έτσι και στην περίπτωση του φετινού «Survivor» οι διαρροές ήταν συχνά αντιφατικές για την ύπαρξη «Διασήμων», αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν είχε κατασταλάξει στο συγκεκριμένο θέμα. Διαβάστε παρακάτω...

Η απόφασή του να μην υπάρχουν τελικά επώνυμοι συμμετέχοντες βρήκε πολλούς αντίθετους, μεταξύ αυτών και τον Σάκη Τανιμανίδη... Αν και φαίνεται να δικαιώνεται στις αντιρρήσεις του, τις οποίες δεν έλαβε υπόψη σε πρώτο βαθμό ο Ατζούν, αυτό ήταν ακόμα ένα πλήγμα στις σχέσεις τους − και δεν είναι η πρώτη φορά που ένα γεγονός έρχεται να τις ταράξει.

Τώρα όμως «θύμα» ήταν το «Survivor» που προσπαθεί να ανακάμψει στις προτιμήσεις του κοινού και μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα, επικρατεί κατήφεια στον Άγιο Δομίνικο. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο παρουσιαστής προσπαθεί να βρει κάποια λύση αλλά μέχρι τότε έχει «πέσει» κι εκείνος ψυχολογικά, ακολουθώντας το γενικότερο κλίμα.