Συγκλονίζει ο πρώην σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα - «Περνάω δύσκολα οικονομικά! Πήραμε δάνειο και...»!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση!

Συγκλονίζει ο πρώην σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα - «Περνάω δύσκολα οικονομικά! Πήραμε δάνειο και...»!

Η κουβέντα μας είχε πολλές αναμνήσεις, πολλούς αριθμούς και αρκετά ποιήματα της Κικής Δημουλά, που ήταν και προσωπική φίλη του Μηνά Χατζησάββα.

Θυμάται με κάθε λεπτομέρεια τις στιγμές της καριέρας του, τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις στις «Αέρινες Σιωπές» ή στην «Αναστασία», μα πάνω απ' όλα θυμάται τα πρώτα του θεατρικά βήματα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Κώστας Φαλελάκης χαμογελά συχνά κατά τη διάρκεια της συζήτησής μας. Κάπως πικρά, αλλά τουλάχιστον χαμογελά!

Οικονομικά, πέρασες δύσκολα μετά τον θάνατό του;

Και συνεχίζω να περνάω. Είχαμε πάρει από κοινού ένα διαμέρισμα με δάνειο, το οποίο αποπληρώσαμε το 2013. Καλούμαι όμως να πληρώσω 28 χιλιάδες ευρώ φόρο, γιατί είναι σαν να μου το έχει αφήσει κληρονομιά ο οποιοσδήποτε. Η ελληνική κοινωνία είναι χτισμένη στο τρίπτυχο πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Με τον Μηνά δεν είχαμε βαθμό συγγένειας και το σύμφωνο δεν έχει αναδρομική ισχύ. Είχαμε κάνει επίσης κοινή διαθήκη. Θα μπορούσαν να την προσβάλουν οι αδελφές του αλλά επειδή έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση δεν το έχουν κάνει.

Είχα διαφορετική εντύπωση από όσα είχαν γραφτεί...

Δεν ισχύει. Ακόμη και οι ανιψιές του με φωνάζουν «παππού Κώστα». Αλλά και με τον πατέρα του Πρόδρομο είχα μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, γεννημένος στην Καππαδοκία. Έφυγε 11 χρόνων από εκεί, δούλεψε στην Κωνσταντινούπολη στην ψαραγορά και στα 18 ήρθε στην Ελλάδα όπου έφτιαξε ένα εργαστήριο με σαλάμια, στο σημείο που σήμερα βρίσκεται το Ίδρυμα Κακογιάννη. Είχε πολύ ανοιχτό πνεύμα. Όταν γύρισε ο Μηνάς από τις σπουδές του στη Γαλλία η μητέρα του ήθελε να τον κάνει γιατρό ή δικηγόρο. Ο Πρόδρομος όμως επέμενε να κάνει ο γιος του αυτό που ήθελε πραγματικά.