Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Φουρέιρα: Θα βρίσκεται στον τελικό της Eurovision σε ρόλο - έκπληξη!

Σε τι ρόλο θα την δούμε;

Ελένη Φουρέιρα: Θα βρίσκεται στον τελικό της Eurovision σε ρόλο - έκπληξη!
News 21.02.2019 17:40

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την συμμετοχή της στην Eurovision το 2018, είδε την καριέρα της να εκτοξεύεται στα ύψη.

Πλέον κάνει διεθνή καριέρα και όλο και περισσότερος κόσμος, εντός και εκτός Ελλάδα ακούει τις επιτυχίες της. Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Φουρέιρα θα εμφανιστεί ξανά στην Eurovision. Συγκεκριμένα θα εμφανιστεί στη σκηνή τον Μάιο στο Τελ Αβίβ και θα τραγουδήσει σε ένα ντουέτο έκπληξη.

Συγκεκριμένα η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε: «Θα εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα και σας έχουν όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Στο Τελ Αβίβ στη βραδιά του τελικού οι άνθρωποι έχουν σκεφτεί μία πρωτοποριακή ιδέα. Οι νικητές από τα προηγούμενα χρόνια θα συνεργαστούν επί σκηνής. Θα μου πείτε η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι νικήτρια, αλλά ο άνθρωπος που μου έδωσε όλο το ρεπορτάζ μου είπε πως την αντιμετωπίζουν ως νικήτρια γιατί κάνει πολύ μεγάλη πτυχία στην Ευρώπη. Το πιθανότερο ταίρι επί σκηνής αυτή τη στιγμή για την Ελένη Φουρέιρα, είναι ο Σουηδός νικητής Mans Zemerlow. Ο ένας θα πει το τραγούδι του άλλο. Η Ελένη Φουρέιρα θα πει το τραγούδι που κέρδισε το 2015 και ο Σουηδός καλλιτέχνης θα πει το Fuego. Θα γίνει σαν σκυταλοδρομία θα λέει ο ένας το τραγούδι του άλλου και θα μετά θα βγαίνει το επόμενο ντουέτο. Το επικρατέστερο ταίρι της Ελένη είναι εκείνος και η απόφαση έχει παρθεί εδώ και ένα μήνα»!

Share