MasterChef: Έξαλλη η Γιάννα - "Θα του τραβήξουν κάνα κατακέφαλο για να πάει από εκεί που ήρθε!"(βίντεο)

Τι εξόργισε την παίκτρια;

MasterChef: Έξαλλη η Γιάννα -

Εντάσεις και νεύρα...

Φανερά εκνευρισμένη η Γιάννα, στο χθεσινό επεισόδιο, η οποία μετά την ομαδική δοκιμασία, τα... έχωσε στον Χαράλαμπο για τη συμπεριφορά του, αλλά και τα όσα μεταφέρει στους συμπαίκτες του. Διαβάστε παρακάτω...

«Χθες είχαμε την δοκιμασία και υποτίθεται ότι ήμουν αρχηγός. Σκ@τ@ στα μούτρα μου. Τώρα τα έχω πάρει στο κρανίο. Τα παιδιά μέσα στην κουζίνα, δεν θα έπρεπε για οποιαδήποτε απορία ήθελαν να έρθουν να ρωτήσουν εμένα; Ο Χαράλαμπος όμως δεν το έκανε», ανέφερε η Γιάννα.

Στη συνέχεια η διαγωνιζόμενη του Master Chef βγήκε εκτός εαυτού, ζητώντας μάλιστα από τον cameraman να μην βγάλει στον αέρα το συγκεκριμένο απόσπασμα.

«Μου είπανε ότι άκουσαν τον Χαράλαμπο να λέει πως στην κόκκινη ομάδα, αν αξίζουν δύο άτομα, το ένα είναι αυτός και ο άλλος είναι ο Σταμάτης. Με τι ψυχολογία μετά θα προχωρήσουν τα άλλα τα παιδιά; Θα του τραβήξουν κάνα κατακέφαλο για να πάει από εκεί που ήρθε. Και γράψε τώρα εσύ στην κάμερα ότι θες…. Μην τα βγάλεις στον αέρα… Καλά με ξέρουν στην περιοχή μου τι τσαμπουκάς είμαι», είπε.

Δείτε το video: