Open: Στα κάγκελα με Κατερίνα Καινούργιου!

Χαμός με την ξανθιά παρουσιάστρια!

Open: Στα κάγκελα με Κατερίνα Καινούργιου!

Στην τηλεόραση του Οpen έχουν κυριολεκτικά καβαλήσει τα κάγκελα με την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου!

Ενώ στο κανάλι στην αρχή της σεζόν είχαν απογοητευτεί με τη συγκεκριμένη παρουσιάστρια, τώρα πλέον έχουν αρχίσει όχι μόνο να αλλάζουν γνώμη, αλλά να πίνουν και νερό στο όνομά της. Διαβάστε παρακάτω...

Ειλικρινά μετά τον Νίκο Μουτσινά και τις απίστευτες επιδόσεις του στην απογευματινή ζώνη, έρχεται το "Ευτυχείτε" με την Κατερίνα Καινούργιου με έκπληξη για τους πάντες. Για να πάρετε μια μικρή γεύση εχθές, το "Ευτυχείτε" στην τηλεόραση του Οpen έκανε το απίθανο νούμερο στο δυναμικό κοινό 14,1%.Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα στο τέταρτο 10.30 με 10.45 κατάφερε να γίνει πρώτο κανάλι με 19,7%. Η παρουσιάστρια με την ομάδα της, τους πέρασε όλους στο συγκεκριμένο τέταρτο! Δεν είναι και λίγο για ένα κανάλι που πανελλαδικά κάνει 7,0!

Άλλωστε εμείς εδώ, στο Youweekly.gr, σας είχα γράψει και το "μυστικό" όπλο της εντυπωσιακής ξανθιάς...

Open: Η Κατερίνα Καινούργιου ανεβαίνει στην τηλεθέαση! Ποιο είναι το μυστικό της όπλο;

Όσοι παρακολουθείτε καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει πείραζε βέβαια άνοδο της Κατερίνας Καινούργιου και του «Ευτυχείτε» στην τηλεόραση του Οpen!

Τι συμβαίνει λοιπόν και η παρουσιάστρια, που ξεκίνησε χαμηλά στην αρχή της σεζόν, καταφέρνει πλέον και κάνει σταθερά διψήφια νούμερα και στέκεται αξιοπρεπώς απέναντι στον ανταγωνισμό; Διαβάστε παρακάτω...

Πως η Κατερίνα Kαινούργιου που παίρνει από την προηγούμενη εκπομπή πολύ χαμηλά νούμερα καταφέρνει να τα διπλασιάζει; Εδώ λοιπόν στο blog Vandas στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό όπλο της.

Για του λόγου το αληθές όμως, θα σας παραθέσουμε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης του «Ευτυχείτε», για να καταλάβετε ακριβώς αυτήν τη διαφορά και πως στέκεται η Καινούργιου απέναντι στα μεγαλύτερα κανάλια.

Εχθές το «Ευτυχείτε» έκανε 12,6 στο δυναμικό κοινό, η Τατιάνα Στεφανίδου στο "Μαζί σου" στην τηλεόραση του Σκάι έκανε 12,4, το "Πρωινό" της Φαίης Σκορδά έκανε 17,4, το "Happy Day" στον Alpha έκανε 23,7 και η Καραβάτου "Στη φωλιά των κούκου" 20,4.

Η Κατερίνα καινούργιου, ξεκινάει την εκπομπή της, προσέξτε, με νούμερο 5,2 από την εκπομπή "Ώρα Ελλάδος 7.00".

Αυτό το νούμερο λοιπόν το «Ευτυχείτε» το κάνει στο σύνολο 12,6 σε ένα κανάλι που έχει Μ.0 7,0 πανελλαδικά!

Πάμε λοιπόν στην αποκάλυψή μας. Πιο είναι το όπλο εκείνο το οποίο δίνει τα νούμερα στην Κατερίνα Καινούργιου;

Όλα άλλαξαν στην συγκεκριμένη εκπομπή όταν προστέθηκε η φοβερή και τρομερή Μάρα Μεϊμαρίδη! Είναι η γυναίκα που έχει γράψει το βιβλίο «Οι μάγισσες της Σμύρνης», μεταξύ πολλών άλλων.
Ποια είναι όμως η Μάρα Μεϊμαρίδη και γιατί με την προσθήκη της στην εκπομπή της Καινούργιου κάνει τα νούμερα να «χοροπηδάνε»;

Η συγκεκριμένη γυναίκα είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος που προέρχεται από μία πολύ πλούσια οικογένεια και είναι λάτρης της καλής ζωής.
Είναι μία γυναίκα, η οποία όταν μιλάει για σχέσεις για γυναίκες και άνδρες και δίνει συμβουλές κάθονται όλοι προσοχή. Η Μάρα Μεϊμαρίδη, για όσους δεν το γνωρίζουν ξεκίνησε να γράφει για πρώτη φορά κριτική εστιατορίων στο περιοδικό exodos. Τότε το συγκεκριμένο περιοδικό ανήκε στην εκδοτική νίκη, πριν η συγκεκριμένη εταιρία περάσει στα χέρια του ΑΝΤ1. Εκείνη λοιπόν την περίοδο η Μάρα Μεϊμαρίδη, επειδή ήθελε κάπου να γράφει πήγαινε στα εστιατόρια με δικά της χρήματα και μετά πήγαινε και έγραφε κριτική στο περιοδικό. Η γυναίκα αυτή μία ολόκληρη ζωή κάνει μόνο το κέφι της και επειδή ακριβώς κάνει μόνο το κέφι της έχει αυτό το τεράστιο γκελ στο τηλεοπτικό κοινό.
Σε αυτό το σημείο όμως πρέπει να σημειώσουμε και το χειρισμό που κάνει η Κατερίνα Kαινούργιου στην Μάρα Μεϊμαρίδη. Την αντιμετωπίζει χωρίς απολύτως κανένα κόμπλεξ και της δίνει χρόνο και χώρο στην εκπομπή της, κάτι που δεν θα το έκαναν άλλες παρουσιάστριες.

Άρα, η προσθήκη της Μάρας Μεϊμαρίδη στην ομάδα της Κατερίνας Kαινούργιου έκανε τη μεγάλη διαφορά για φέτος. Και να ξέρετε δεν είναι καθόλου λίγο όταν κάνεις τέτοια νούμερα απέναντι σε κανάλια που έχουνε στήσει το κοινό τους πάρα πολλά χρόνια σε συγκεκριμένη ζώνη!