ΑΝΤ1: Κάνουν το σταυρό τους και παρακαλάνε...

Τι ζητάνε στο κανάλι του Αμαρουσίου;

ΑΝΤ1: Κάνουν το σταυρό τους και παρακαλάνε...

Όπως σας το γράφουμε και όπως το διαβάζετε!

Στον ΑΝΤ1 κάνουν το σταυρό τους και παρακαλάνε... ο Θεός να έχει καλά την Μαρία Μπεκατώρου και την Ζέτα Μακρυπούλια! Διαβάστε παρακάτω...

Ναι, μη γελάτε! Μη γελάτε, διότι εχθές το πρόγραμμα του Ant1 το ανέβασαν εκεί που είχε να πάει δύο χρόνια η Μαρία Μπεκατώρου και η Ζέτα Μακρυπούλια.

Βοήθησε, βεβαίως, και η μυθοπλασία του ΑΝΤ1 που σκίζει, αλλά αυτές οι δύο παρουσιάστριες εχθές το τερμάτισαν!Συγκεκριμένα το "Still Standing" με την Μαρία Μπεκατώρου κάνει το εκπληκτικό 27,7% στο δυναμικό κοινό και εξαφανίζει το "Deal" του Χρήστου Φερεντίνου που κάνει 16,6%, ενώ ο "Tροχός της τύχης" 18,4% στο Star και το "Survivor πανόραμα"... κλάμα με 4,8%!

Το "Ρουκ Ζουκ" με την Ζέτα Μακρυπούλια κάνει 20,6% και στέλνει για βρούβες το "Power of love" που κάνει 15,5% στον Σκάι και έρχεται σε απόλυτη ισοβαθμία με το Νίκο Μουτσινά που κάνει με το «Για την παρέα» 20,6%.
Με αυτά τα νούμερα των δύο κοριτσιών και αν προσθέσουμε το "Γυναίκα χωρίς όνομα", την μυθοπλασία του ΑΝΤ1 που κάνει 21,9%, την «Επιστροφή» που κάνει 21,6% και το «Μην ψαρώνεις», που κάνει 15,8%. Έτσι, έχουμε το κανάλι του ΑΝΤ1 να εκτοξεύεται σίγουρα στη δεύτερη θέση πίσω από τον Αlpha για λίγο....