Γιάννα Ρέντεση: Αυτή είναι η ζωή της 40χρονης παίκτριας του MasterChef!

Αυτή είναι η ζωή της!

Γιάννα Ρέντεση: Αυτή είναι η ζωή της 40χρονης παίκτριας του MasterChef!

Η Γιάννα Ρέντεση από την γειτονική Αμαλιάδα κέρδισε μια θέση στο bootcamp του MasterChef που έχει επιστρέψει δριμύτερο στο Star, με το… μαμαδίστικο φαγητό της, όπως της είπαν χαρακτηριστικά και οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς.

Η 40χρονη από την Αμαλιάδα είναι χήρα και μητέρα δύο παιδιών, τα οποία μεγαλώνει μόνη της και όπως χαρακτηριστικά τόνισε, το MasterChef «πιο πολύ θα την ξεκουράσει». Διαβάστε παρακάτω...

Θεωρεί πως η πίστη στον εαυτό της, ο δυνατός της χαρακτήρας και η επιμονή της, τη βοήθησαν να μπει στο παιχνίδι. Έχει μάθει στη ζωή της όταν βάζει στόχους, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, να μην κάνει ποτέ πίσω.

Το να είναι στην ομάδα του Σωτήρη Κοντιζά την άγχωσε γιατί τον θεωρεί πολύ απαιτητικό. Πιστεύει όμως ότι αυτό θα την πεισμώσει και θα την κάνει να δώσει το 100 % του εαυτού της για να τον δικαιώσει για την επιλογή του να την ξεχωρίσει.

Είναι αποφασισμένη να υπερβεί τον εαυτό της και μόνο και μόνο η ιδέα ότι θα την παρακολουθούν οι δικοί της άνθρωποι και θα είναι περήφανοι για εκείνη, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για να παίρνει δύναμη.