ALPHA: «Σκάνδαλο» μεγατόνων! Ξεκίνησε έλεγχος εξονυχιστικός! (Αποκλειστικό)

Τι συμβαίνει στο κανάλι;

ALPHA: «Σκάνδαλο» μεγατόνων! Ξεκίνησε έλεγχος εξονυχιστικός! (Αποκλειστικό)

Έχουμε σοβαρές εξελίξεις στο κανάλι του Alpha! Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας στο Υouweekly.gr, έχει ξεκινήσει εξονυχιστικός έλεγχος στο κανάλι, που αφορά στα οικονομικά θέματα των μεγάλων παραγωγών της τηλεόρασης του Αlpha!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το κανάλι νέα διοίκηση έχει ξεκινήσει πραγματικά απόλυτους και εξονυχιστικούς ελέγχους στα οικονομικά όλων των μεγάλων παραγωγών που έγιναν ή γίνονται στο μέλλον. Διαβάστε παρακάτω...

Όλα τα συμβόλαια έχουνε μπει κάτω από το μικροσκόπιο και προσπαθούν οικονομικά στελέχη, λογιστές και άνθρωποι της νέας διοίκησης να βγάλουν άκρη. Κάτι που δεν είναι εύκολο. Συγκεκριμένα, ελέγχονται οι παραγωγές, «Το σόι σου», «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», «Έλα στην θέση μου», «Τατουάζ», «Deal», «Bake of Greece».

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που διαρρέουν από το κανάλι η νέα διοίκηση του Alpha έχει βρει «δράκους» μέσα στα συμβόλαια και στις συμβάσεις με τους παραγωγούς αυτών των σειρών των σίριαλ και των εκπομπών!
«Υπάρχουν αμοιβές παρουσιαστών που είναι εκτός αγοράς και εκτός Budget σε οποιοδήποτε κανάλι. Μιλάμε για αμοιβές προ κρίσης που κυριολεκτικά βγάζουν μάτι»...
Στο Vandas blog στο Υouweekly.gr, είχαμε γράψει πριν από λίγες ημέρες πόσα κοστίζουν κάποιες από τις παραγωγές του Alpha ήταν ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ με εξαιρετικές πληροφορίες!

Alpha: Πόσο κοστίζουν οι σειρές και τα σίριαλ και γιατί τα κόβουν όλα στο κανάλι! (Αποκλειστικό)!

Το θέμα είναι ένα όμως. Αυτός ο έλεγχος θα οδηγήσει σε κόψιμο αυτών των προγραμμάτων;
«Κανένας δεν το ξέρει αυτό. Ένα είναι το σίγουρο, το κανάλι πρέπει να μπει σε μία οικονομική τάξη, πρέπει να ισοσκελιστούν τα έσοδα και τα έξοδα. Πρέπει όλα τα προγράμματα να βγάζουν τα λεφτά τους, τουλάχιστον, και να αφήνουν και ένα μικρό κέρδος. Προγράμματα που δε βγάζουν τα λεφτά τους, δεν έχουν θέση όχι μόνο στο κανάλι του Αlpha, αλλά σε κανένα κανάλι παγκοσμίως. Το φαινόμενο χρεωστικών εκπομπών και προγραμμάτων είναι μία πολυτέλεια του παρελθόντος, που οδήγησε σε καταστροφές δεν θα την επαναλάβουμε», τονίζουν!

Οι πηγές μας μέσα από τον Alpha ανεπίσημα μας μιλάνε για «σκανδαλώδεις» συμφωνίες εκτός λογικής και οικονομικής συνέπειας. Μας μιλάνε για συμβόλαια και υπογραφές που έπεσαν χωρίς οικονομικό προγραμματισμό!
Λέτε να ψήνεται κανένα μεγάλο σκάνδαλο; Ποιος ξέρει... Πάντως ένα είναι το σίγουρο κανένας πλέον στον Alpha δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την θέση του!

TAGS