Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Master chef: Τους τρέλαναν στην δοκιμασία αποχώρησης με το πιάτο του Βακιάρου!

Τι ζήτησε από τους παίκτες;

Master chef: Τους τρέλαναν στην δοκιμασία αποχώρησης με το πιάτο του Βακιάρου!
News 23.02.2019 14:02

Στο πλατό του MasterChef βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ένας καλεσμενος έκπληξη.

Λίγο αφότου οι τρεις παίκτες μπουν στην κουζίνα τους, ο Λαμπρος Βακιάρος μπήκε στο πλατό και τους υπέδειξε το πιάτο που θα ετοιμάσουν για τη δοκιμασία. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πιάτο θα πρέπει να το αντιγράψουν και μέσα από αυτή τους την προσπάθεια. θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνιδι τους.

Ο σεφ και νικητής του MasterChef 1 ζήτησε από τη Νικολέττα, τον Ζαχίρ και τον Χαράλαμπο να ετοιμάσουν, από τους παίκτες δηλαδή που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση να ετοιμάσουν Ταρταρ από Μυλοκόπι, σε βάση από τζελ με shiso ponzu και τσιπς από nori.

Δείτε το βίντεο εδώ

Τηλεθέαση 22/2: Master Chef, Bake of Greece, Παπαδόπουλος, Σεφερλής! Μεγάλη ανατροπή!

Παρασκευή εχθές, τελευταία ημέρα της εβδομάδας και είχαμε αληθινά φοβερά μεγάλες ανατροπές στο prime time των καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας.

Όπως πάντα το Υouweekly.gr πρώτο σας φέρνει τα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό!

Ξεκινάμε με το Master Chef στην τηλεόραση του Star! Πάλι έκανε ένα νούμερο ρεκόρ στα 27,6%!

Δεύτερο πρόγραμμα όσο κι αν σας φαίνεται απίθανο η επανάληψη του Μάρκου Σεφερλή στο κανάλι του ΑΝΤ1 το «Δείπνο ηλιθίων», η θεατρική παράσταση με 16,6%!

Τρίτο πρόγραμμα με πολύ όμως χαμηλά νούμερα και μεγάλη απόσταση από τα άλλα προγράμματα το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", του Σπύρου Παπαδόπουλου στην τηλεόραση του Σκάι με 12,0%. Τέταρτο πρόγραμμα το "Bake of Greece", στην τηλεόραση του Alpha με 9,8%.

Share