Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Θλίψη!

Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Στα 72 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Βίνι Βέλα, πρωταγωνιστής της ταινίας "Καζίνο" του Μάρτιν Σκορτσέζε στο πλευρό των Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Σάρον Στόουν, ενώ είχε γίνει γνωστός από τους ρόλους του σε γκανγκστερικές ταινίες. Είχε συνεργαστεί με τον Ντε Νίρο και στην γκανγκστερική κωμωδία "Ανάλυσε αυτό". Έπασχε από καρκίνο στο συκώτι.

Ο εκπρόσωπός του ανήρτησε σχετική ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ανέφερε ότι "θλίβομαι να αναφέρω ότι ο Βίνι Βέλα έφυγε από τη ζωή. Ο Βίνι αγαπούσε τη ζωή, από την οικογένεια, τους φίλους και τους θαυμαστές του, ήταν ένας από τους πιο αστείους και αγαπητούς ηθοποιούς που κόσμησαν τη μεγάλη οθόνη΄". Ο γιος του Βίνι Βέλα Τζούνιορ είπε ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Έγραψε σε ανάρτησή του: "RIP στον πατέρα μου. Σ' αγαπώ πολύ, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Δεν πονάς πιας, όχι άλλο πόνο μπαμπάκα. Σ' αγαπώ"!

Είχε 74 κινηματογραφικές συμμετοχές, ενώ είχε μικρούς ρόλους σε ταινίες όπως "Ντόνι Μπράσκο", "Μάμπο Καφέ", "Kissing Jessica Stein" "This thing of ours", "Ο άνδρας που η μαφία δεν μπορούσε να σκοτώσει" κ.ά.