ΑΝΤ1/ΣΚΑΙ: Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και Τατιάνα Στεφανίδου;

Τι τρέχει με τις δύο παρουσιάστριες;

ΑΝΤ1/ΣΚΑΙ: Τι συμβαίνει με Φαίη Σκορδά και Τατιάνα Στεφανίδου;

Τι συμβαίνει αληθινά όμως μεταξύ της Τατιάνας Στεφανίδου και της Φαίης Σκορδά;

Έχει ανοίξει άραγε ένας ανελέητος πόλεμος ανάμεσα στα κανάλια ΑΝΤ1 και Σκάι; Διαβάστε παρακάτω...

Κοιτάξτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Τατιάνα Στεφανίδου και η Φαίη Σκορδά δεν έχουν απολύτως τίποτα σε προσωπικό επίπεδο! Οι εκπομπές τους όμως συγκρούονται σε επίπεδο τηλεθέασης!

Η μάχη είναι αληθινά συγκλονιστική και τώρα που έκλεισε αυτή εβδομάδα εμείς εδώ στο site στο Youweekly, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανάλυση για το ποια είναι η νικήτρια!

Κοιτάξτε σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, η Φαίη Σκορδά είναι η νικήτρια σε ότι αφορά στα νούμερα δυναμικού κοινού!
«Το πρωινό» κάνει σε νούμερα στο δυναμικό κοινό από 16,0 έως και 22,0 που έφτασε για αυτήν την εβδομάδα! Η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μαζί σου» στο δυναμικό κοινό δυστυχώς κινείται από το 9,9 έως και το 14,0!

Όμως, στα νούμερα γενικού συνόλου έχουμε μία ριζική ανατροπή! Η Τατιάνα Στεφανίδου, με το «Μαζί σου» στην τηλεόραση του Σκάι σε συνεργασία με τους «Αταίριαστους» στο ίδιο κανάλι, είναι σταθερά οι νικητές στην πρωινή ζώνη!

Συγκεκριμένα το «Μαζί σου» με την Στεφανίδου κάνει στο γενικό σύνολο από 20,0 έως και 23,0! Αντίθετα, η Φαίη Σκορδά στο γενικό σύνολο κινείται από 16.0 έως και 16,9!

Άρα, στα σημεία μπορούμε να πούμε η Τατιάνα Στεφανίδου είναι η νικήτρια στην πρωινή ζώνη όμως, να σημειώσουμε έχει εντελώς διαφορετική θεματολογία από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Δηλαδή, η μία εκπομπή ασχολείται κυρίως με το lifestyle, της Φαίης και η Τατιάνα Στεφανίδου, ασχολείται κυρίως με την ενημέρωση κοινωνικού περιεχομένου!