Τόνια Σωτηροπούλου - Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα!

Τόνια Σωτηροπούλου -  Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν είναι λίγοι εκείνοι από τον φιλικό τους κύκλο που το λένε ξεκάθαρα: Σύντομα θα τους δούμε να συνθέτουν τη δική τους βερσιόν του χορού ου Ησαΐα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας ζουν την απόλυτη ευτυχία ενώ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Real Life", αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Διαβάστε παρακάτω...

Οι καλά γνωρίζοντες, μάλιστα, επισημαίνουν πώς οι προθέσεις του τραγουδιστή και της ηθοποιού για τον μέλλον της σχέσης τους, είναι ξεκάθαρες.

Πρόσφατα, το ερωτευμένο ζευγάρι έκλεισε ένα χρόνο μαζί και εκτός από την προσωπική τους σχέση αποφάσισαν να συνεργαστούν και σε επαγγελματικό επίπεδο, στο νέο video clip του Κωστή Μαραβέγια για τραγούδι «Μικροπράγματα». Η αγάπη που υπάρχει ανάμεσά τους αποτυπώνεται σε κάθε πλάνο, με άτομα που κινούνται στο περιβάλλον τους να σχολιάζουν ότι το ζευγάρι, παρόλο που είναι αντισυμβατικό, φαντάζεται τον γάμο του σαν ένα μεγάλο πάρτι. Οι δύο τους αποφάσισαν να μείνουν μαζί από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους και, σύμφωνα το ρεπορτάζ της Κορύνας Μαντάγαρη, ο Κωστής Μαραβέγιας έχει αποφασίσει να κάνει πρόταση γάμου στην Τόνια Σωτηροπούλου.