Ανατριχιάζει η Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηροκομείο! Το φρικτό ατύχημα και ο κίνδυνος για την ζωή της! (Βίντεο)

Η συνέντευξη κατάθεση ψυχής!

Ανατριχιάζει η Μαίρη Λίντα μέσα από το Γηροκομείο! Το φρικτό ατύχημα και ο κίνδυνος για την ζωή της! (Βίντεο)

Η Μαίρη Λίντα ράγισε καρδιές με τα όσα είπε για την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας της αλλά και αποκάλυψε γιατί επέλεξε να βρίσκεται σήμερα στο Γηροκομείο Αθηνών.

Η Μαίρη Λίντα έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή «Προσωπικά», η οποία προβλήθηκε στο Πρωινό! Διαβάστε παρακάτω....

Η σπουδαία τραγουδίστρια θυμήθηκε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, και αν και έχει περάσει μισός αιώνας, από τότε που «έφυγε» από τη ζωή ο Χιώτης. Πάντα όμως, στο μυαλό της στριφογυρίζουν τα ίδια ερωτήματα: «Γιατί χωρίσαμε; Εγώ φταίω! Δεν υπάρχουν τέτοιες αγάπες σήμερα…».

Πρώτη φορά, τον συνάντησε στο πάλκο, όπως αποκαλύπτει. «Ήταν φίρμα ο Χιώτης. Εγώ, τότε έβγαινα. Ήμουν 11 – 12 χρόνων». Λίγα χρόνια αργότερα, ξεκίνησε μια ταραχώδης σχέση, γεμάτη πάθος και έρωτα, ένα διαζύγιο και ο οριστικός χωρισμός. Σε πάλκο, έμελλε να είναι και η τελευταία τους συνάντηση. Αυτή τη φορά, στο γνωστό κέντρο της εποχής «Σεραφίνο». Ο κόσμος, φωνάζει στον Χιώτη: «φίλησέ τη». «Εκείνος, πετάει το μπουζούκι και φεύγει. Αν με είχε φιλήσει θα ήμασταν μαζί. Τότε ήταν η τελευταία φορά που τον είδα».

Όσο για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας που την «έστειλε» στο Γηροκομείο, η ίδια τόνισε: «Το ήθελα εγώ και ήρθα εδώ, δεν με πίεσε κανείς. Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πολύ άσχημα χτυπημένη στο σπίτι μου μέσα και παραλίγο να μη ζούσα, από ό,τι μου είπε η κόρη μου που είδε τη σκηνή. Έπεσα με το κεφάλι και χτύπησαν όλα»! Δείτε το σχετικό βίντεο: