Απίστευτες ατάκες από πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη! «Θέλω να με πάρεις πίσω στην εκπομπή, δεν μπορώ μακρυά σου»! (Βίντεο)

Η δημόσια έκκληση που μας άφησε άφωνους!

Απίστευτες ατάκες από πρώην συνεργάτη της Μενεγάκη! «Θέλω να με πάρεις πίσω στην εκπομπή, δεν μπορώ μακρυά σου»! (Βίντεο)

Απίστευτο και όμως αληθινό αφού πασίγνωστος Έλληνας, πρώην συνεργάτης της Μενεγάκη έκανε έκκληση on camera προκειμένου να επιστρέψει στην εκπομπή της!


Συγκεκριμένα, ο ίδιος ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους: «Θα σε δούμε στην Ελένη Μενεγάκη; Τι γίνεται;» και με τα όσα είπε μας άφησε άφωνους! Διαβάστε παρακάτω....

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Μπορείς να το κανονίσεις να με πάρει πίσω; Γιατί είναι μια δεύτερη γυναίκα που δεν αντέχω να είμαι μακριά της. Είναι παιδικός εφηβικός έρωτας! Ελένη σε παρακαλώ πάρα πολύ, θέλω να με πάρεις πίσω»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιάννης Λάτσιος: Πήρε τον γιο του και έφυγε για εξωτερικό! Πώς αντέδρασε η Μενεγάκη;

Ο Γιάννης Λάτσιος πήρε τον γιο του, Άγγελο και έφυγαν για το εξωτερικό!


Ο 16χρονος Άγγελος λατρεύει να ταξιδεύει με τον πατέρα του και το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι δυο τους πήγαν στην Πράγα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο Άγγελος Λάτσιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με τοπία από την Πράγα, ενώ ο Γιάννης Λάτσιος αποκάλυψε πως είναι με τον γιο του στον εξωτερικό ποστάροντας μία δική του φωτογραφία και μία του γιου του από το ολιγοήμερο ταξίδι τους! Ο Άγγελος έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα του και μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό μένει μαζί του και όχι μαζί με την Ελένη! Η ίδια, προσπαθεί να διαχειριστεί το θέμα με ψυχραιμία αλλά το παρασκήνιο τρέχει.... Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι τους:

latsios3

latsios6