Open: «Σφαγή» με την Κατερίνα Καινούργιου!

Open: «Σφαγή» με την Κατερίνα Καινούργιου!

Σφαγή χαμός και πανικός με την Κατερίνα Καινούριου στο κανάλι OPEN του Σαββίδη!

Όχι μη φανταστείτε κάτι κακό τα στελέχη του καναλιού πίνουν νερό στο όνομά της παρουσιάστριας Κατερίνας Καινούριου για την επιτυχία της εκπομπής «ευτυχείτε». Διαβάστε παρακάτω...

Απλά η παρουσιάστρια και το στελεχιακό δυναμικό έκανε τα παράπονα του με πολύ ευγενικό τρόπο στην διεύθυνση για το πολύ χαμηλό lead in που παίρνει από Χασαπόπουλο και Σαραντάκο και την εκπομπή «Ώρα Ελλαδος 07.00»


Η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά τερματίζει πίσω από τον ανταγωνισμό της αλλά με διψήφιο νούμερο σχεδόν δυο φορές τα νούμερα στον Μ.0 του καναλιού!

Εκτιμά η παρουσιάστρια και πιστεύει ότι εάν έπαιρνε καλύτερα νούμερα από την προηγούμενη εκπομπή στο Open θα μπορούσε να πλασαριστεί στην πρώτη δυάδα του ανταγωνισμού δηλαδή θα μπορούσε πιστεύει άνετα να είναι κοντά στα νούμερα της Κατερίνας Καραβάτου και ίσως της Φαίης Σκορδά!

Αποκλειστικό! Κόπηκε ξαφνικά εκπομπή του OPEN!

Τίτλοι τέλους έπεσαν για αγαπημένη εκπομπή του Open Beyond!

Το Youweekly.gr και το Vanda's blog έχουν όλο το ρεπορτάζ και θα σας το αποκαλύψουν πρώτοι μιας και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πουθενά και είμαστε οι πρώτοι που το γράφουμε!

Αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, που πριν λίγα λεπτά έφτασαν στα γραφεία μας αναφέρουν πως η εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη, "Ποιος ρωτάει", έριξε τίτλους τέλους για το κανάλι και ξαφνικούς μάλιστα!

Η παρουσιάστρια μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες της κατέφθασαν στο κανάλι για να κάνουν τα γυρίσματα και βρήκαν την πόρτα κλειστή!

Τους ανακοίνωσαν έτσι ξαφνικά πως πάει η εκπομπή! Τα γυρίσματα που έχουν ήδη γίνει είναι μέχρι το Πάσχα! Δηλαδή, την εκπομπή θα την βλέπουμε στους δέκτες μας μέχρι λίγο πριν το Πάσχα και μετά... αντίο!

Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έπαιξαν σημαντικό ρόλο για την απόφαση αυτή του καναλιού!

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, αναμένετε!