Της... μεταμορφώσεως! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έγινε κούκλα κυριολεκτικά;

Είχε πάρει μέρος και σε ριάλιτι!

Της... μεταμορφώσεως! Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα έγινε κούκλα κυριολεκτικά;

Σίγουρα δεν την γνωρίσατε αφού και εμείς όταν την είδαμε... πάθαμε σοκ!


Είναι πολύ όμορφη, καλλίγραμμη και έχει συζητηθεί αρκετά! Μάλιστα, είχε πάρει μέρος και σε ριάλιτι επιβίωσης και η συμμετοχή της είχε σαρώσει! Διαβάστε παρακάτω...


Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που έγινε κούκλα κυριολεκτικά αφού η μακιγιέρ της την μεταμόρφωσε! Η ίδια, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram οι οποίες μέσα σε λίγα λεπτά σάρωσαν σε likes! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Όλγα Φαρμάκη – Σταύρος Μαντόπουλος: Πήραν την μεγάλη απόφαση! Το επόμενο βήμα στην σχέση τους...

Η Όλγα Φαρμάκη διανύει μία από τις ομορφότερες φάσεις της ζωής της, αφού έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Σταύρου Μαντόπουλου.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 1,5 χρόνο και από τότε είναι αχώριστοι. Εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά τόσο στο χώρο πολυτελών σκαφών αναψυχής όσο και σε εκείνον της εστίασης.


Το όμορφο μοντέλο, μετά το χωρισμό του από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφάσισε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τα φωτογραφικά φλας.

Θα μπορούσε να πει κανείς μάλιστα, ότι ο έρωτάς τους ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Real», ο χρόνος κυλά υπέρ του ζευγαριού, καθώς εδώ και λίγο καιρό μένουν κάτω από την ίδια στέγη. Δεδομένου ότι οι βάσεις της σχέσης τους ήταν γερές, θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα. Οι δυο τους απολαμβάνουν την κοινή τους καθημερινότητα και βλέπουν τον έρωτά τους μέρα με τη μέρα να δυναμώνει.

Άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του επιχειρηματία, αποκάλυψαν ότι ο Σταύρος έχει γνωρίσει ήδη τους γονείς της μελαχρινής καλλονής, γεγονός που αποδεικνύει ότι τόσο ο ένας όσο και ο άλλος βλέπουν αυτή τη σχέση πολύ σοβαρά.