Κώστας Ευριπιώτης: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του!

Τα λόγια που συγκλονίζουν!

Κώστας Ευριπιώτης: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας του!

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα», εξομολογήθηκε ο Κώστας Ευριπιώτης μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Τώρα, στην καθημερινότητά του είναι ένας άλλος άνθρωπος. Προσεύχεται περισσότερο, πηγαίνει συχνότερα στην εκκλησία, ενώ, όπως λέει, θέλει να είναι περισσότερο στη φύση και κοντά σε πρόσωπα που αγαπάει… όπως είναι τα δύο παιδιά του. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ηθοποιός εννέα μήνες μετά την δύσκολη επέμβαση για αφαίρεση όγκου στο κεφάλι, έχει επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

«Αφοσιώθηκα στον Θεό. Πίστεψα ακόμα περισσότερο σε Εκείνον. Πλέον βάζω πρώτα τον άνθρωπο Κώστα και μετά όλα τα άλλα. Πάντα πίστευα ότι υπάρχει Θεός. Όμως μετά το θέμα της υγείας μου πίστεψα ακόμα περισσότερο. Δε γίνεται να μην πιστέψεις ότι υπάρχει Θεός, όταν φτάνεις ένα βήμα πριν από τον θάνατο. Ίσως να ήταν ένα δυνατό μήνυμα όλο αυτό που έζησα», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Στην εφημερίδα Espresso δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία του Κώστα Ευριπιώτη μετά το πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος βρέθηκε στα γενέθλια του γιου του Αδαμάντιου, ο οποίος ενηλικιώθηκε και πόζαρε με την σύζυγο του Βάλια Κωστοπούλου για μία αναμνηστική φωτογραφία.

Κώστας Ευριπιώτης πρόβλημα υγείας