Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οικονομική καταστροφή για Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου! Ένα βήμα πριν την φυλακή...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ και πρώτες δηλώσεις!

Οικονομική καταστροφή για Ανδρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου! Ένα βήμα πριν την φυλακή...
News 27.02.2019 14:44

Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε ο Κούλλης Νικολάου στο Youweekly.gr και έκανε αποκαλύψεις βόμβα!

Μεταξύ άλλων, μίλησε και για ένα περιστατικό που ανήκει πια στο παρελθόν, αλλά δεν είχε έρθει και ποτέ στο φως της δημοσιότητας! Διαβάστε παρακάτω...

Στο παρελθόν πήρατε ένα ρίσκο και αφήσατε το «Μπρούσκο». Τώρα παίρνετε ξανά ρίσκο και αφήνετε το «Τατουάζ». Δεν φοβάστε;

Φόβος εστί δέος. Δεν είναι ο φόβος που θα μας σταματήσει, αντιθέτως έχουμε μια αισιοδοξία για τα επόμενά μας βήματα, με ένα ερωτηματικό ότι δεν έχουμε σήμερα το επόμενο σίριαλ και δεν ξέρουμε πότε θα είναι έτοιμο. Πάντα υπάρχει και ο φόβος της αποτυχίας, όλο προσπαθούμε.

Υπήρχε ποτέ αλαζονεία ότι το επόμενό σας σίριαλ θα πετύχει σίγουρα;

Σε αυτό θα μας κρίνετε εσείς. Εγώ τουλάχιστον και με τη Βάνα και με τον Αντρέα που το συζητάμε, ευχαριστούμε το σύμπαν γι’ αυτό που έχουμε και θυμίζουμε ο ένας στον άλλον ότι πρέπει να παραμείνουμε απλοί, ταπεινοί και τίμιοι εργάτες. Το ότι είμαστε αισιόδοξα άτομα δεν θέλω να θεωρηθεί αλαζονεία, αισιόδοξοι ήμασταν και όταν ήμασταν στο πάτωμα.

Έχετε περάσει και από δυσκολίες...

Πολλές, το 2013 ο Αντρέας και εγώ ήμασταν λίγο πριν την πόρτα της φυλακής, κινδυνεύσαμε. Πήρα χαρτί στο τελευταίο δικαστήριο και έβγαλε απόφαση ο δικαστής πού θα μείνουν τα παιδιά μου όταν θα φυλακιστώ. Αυτό με ντρόπιασε και τώρα το ομολογώ. Επειδή πιστεύω στη θεία δίκη και στη δικαιοσύνη του σύμπαντος, βοηθηθήκαμε μέσα από τις διαδικασίες και το ξεπεράσαμε άμεσα. Μας έσωσε το «Μπρούσκο».

Το δικαστήριο γιατί έγινε;

Για χρέη στο Δημόσιο. Με το που ήρθε η τρόικα και τα capital controls, η εταιρεία μας δεν μπορούσε να εκταμιεύει αυτά που της χρωστούσαν. Και καθότι δεν είχαμε απόθεμα χρήματος, με ό,τι είχαμε πληρώσαμε τον κόσμο που έπρεπε να φάει, και μετά είχαμε μείνει απένταροι με τις υποχρεώσεις μας στο κράτος να μην είναι πληρωμένες.

Share