Ερωτικό τρίγωνο στην showbiz! Οι σπόντες και τα... πειστήρια!

Το μοντέλο, η τραγουδίστρια και... αυτός!

Ερωτικό τρίγωνο στην showbiz! Οι σπόντες και τα... πειστήρια!

Σάλος έχει δημιουργηθεί στα social media αλλά και τα ΜΜΕ με το φημολογούμενο ερωτικό τρίγωνο πασίγνωστων προσώπων του χώρου.

Αν και δεν έχουν βγει άδικα αυτές οι φήμες, μιας και οι μεταξύ τους σχέσεις δηλώνουν... πολλά! Διαβάστε παρακάτω...

Ο λόγος για τον Bradley Cooper, την Lady Gaga και την Irina Shayk!

Πολλοί ήταν εκείνοι που είπα πως στα Oscar, στην ατμόσφαιρα υπήρχε ένας ερωτισμός μεταξύ του Bradley και της Lady Gaga, παρόλο που δεν άφησε λεπτό από το πλευρό του την Irina Shayk. Όλα βέβαια ξεκίνησαν, από την ταινία «A Star is Born» όπου οι δυο τους ήταν συμπρωταγωνιστές και ήρθαν πολύ κοντά... στην κυριολεξία μιας και υπήρχαν πολλές ερωτικές στιγμές.

Μετά την ταινία, δημοσιεύματα από τον διεθνή τύπο, έγραφαν πως ο Bradley και η Lady Gaga, είναι το νέο ζευγάρι του Hollywood, χωρίς όμως κάποιος από τους δύο να το έχει επιβεβαιώσει αυτό, ούτε ωστόσο το έχει διαψεύσει.

Πολλοί followers αφήνουν τα πικάντικα σχόλια τους στα social media, ένα από αυτά ήταν και το σχόλιο της πρώην συζύγου του Bradley, Jennifer Esposito το οποίο έριξε λάδι στην φωτιά!

Ένας κωμικός είχε γράψει σε κοινή τους φωτογραφία: «Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτοί οι δύο τα έχουν;» η Jennifer σχολίασε: «Ha» αφήνοντας έτσι υπονοούμενο πως όντως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Βέβαια τώρα, προσπαθεί να τα «μαζέψει» και λέει πως έγραψε απλά δύο γράμματα και πως δεν ήθελε να προσβάλλει κάποιον, απλά ένα αστείο.