Γιώργος Αγγελόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη που άφησε άφωνο τον Αρναούτογλου! (Βίντεο)

Από ποιον ζήτησε συγγνώμη και γιατί;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Η δημόσια συγγνώμη που άφησε άφωνο τον Αρναούτογλου! (Βίντεο)

Μέσω Skype μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στο χθεσινοβραδινό The 2Night Show σχετικά με το νέο του βιβλίο!

Ο Ντάνος ανέλυσε με λίγα λόγια το κεφάλαιο που έγραψε για τις γυναίκες αλλά και δήλωσε δημόσια συγγνώμη από τις προηγούμενες σχέσεις του! Διαβάστε παρακάτω...

«Το κεφάλαιο με τα κορίτσια το έγραψα πιο ευχάριστα από όλα τα άλλα, εννοώ ότι δεν ήμουν αυτό που θέλω να είμαι σήμερα. Ίσως το έγραψα ως ένα μεγάλο συγγνώμη απέναντι στην οποιαδήποτε κοπέλα είχα συναντήσει. Δεν ήταν 100% συνειδητοποιημένο αυτό που έκανα, νόμιζα ότι εγώ ήμουν και κανένας άλλος, αλλά δεν ήταν έτσι τα πράγματα. Κι έστω μετά από πολλά χρόνια είναι μια δημόσια συγγνώμη μου. Μπορεί να μην πλήγωσα κάποια γυναίκες επίτηδες, αλλά πληγώθηκαν», είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώτο του έρωτα.

«Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Αισθάνθηκα πολλά πράγματα για αυτή την κοπέλα και μέσα από μια τέτοια συμπεριφορά πού ακολούθησε από πλευράς της, ήταν πολύ σπουδαίο για μένα. Το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τη δεύτερη μου σχέση που ήταν κάτι εφάμιλλο», είπε ο Ντάνος. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Αγγελόπουλος! Όλες οι λεπτομέρειες!

Κι όμως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πήγε στον Άγιο Δομίνικο και ουδείς το πήρε χαμπάρι!

Την αποκάλυψη την έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» όταν ρώτησε το νικητή του πρώτου Survivor και ηθοποιό πια στο «Τατουάζ» τον λόγο που βρέθηκε ξανά στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γρηγόρης ανέφερε αρχικά: «Θέλω να πω κάτι που δεν το ήξερε κανείς, το είπα σήμερα το πρωί στο ραδιόφωνο. Πήγες στον Άγιο Δομίνικο λίγους μήνες πριν, το 2018, εννοώ χωρίς να υπάρχει παιχνίδι, χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Και η ερώτησή μου είναι: τι έκανε μόνος του ο Ντάνος στον Άγιο Δομίνικο το 2018, τον Οκτώβριο;»!


Και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε: «Ήθελα να περάσω από τα μέρη που γινόντουσαν τα παιχνίδια και πήγα και κοιμήθηκα ένα βράδυ στην παραλία. Ήταν σπουδαία στιγμή για μένα! Μόνος μου πήγα»! Δείτε το σχετικό βίντεο: