Κατερίνα Καινούργιου: Το χαμόγελό της πάγωσε! Τα κακά μαντάτα που την... "πέθαναν"!

Κατερίνα λυπούμαστε πραγματικά...

Κατερίνα Καινούργιου: Το χαμόγελό της πάγωσε! Τα κακά μαντάτα που την...

Το καμπανάκι έχει καιρό τώρα χτυπήσει αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δεν λέει να το καταλάβει...

Τελευταία τερματίζει στην πρωινή ζώνη και χαρακτηριστικό, μάλιστα, παράδειγμα είναι τα νούμερα που σημείωσε την Τετάρτη. 9,1%, τελευταία και καταιδρωμένη.... και η αμέσως επόμενη 19,2... άρα... στο πάτωμα το Open στην πρωινή ζώνη. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, προφανώς, η ψυχολογία της παρουσιάστριας δεν είναι τόσο καλή! Στα χέρια μας, μάλιστα, ήρθαν αποδεικτικά στοιχεία! Βόλτα στο Κολωνάκι είχε πάει πριν λίγες ημέρες η παρουσιάστρια και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε τυχαία και απαθανάτισε στιγμές απείρου κάλους αφού η παρουσιάστρια από εκεί που ήταν χαρούμενη και απολάμβανε τον ήλιο και την βόλτα της, μετά από ένα τηλεφώνημα, πάγωσε!

Πληροφορίες μας αναφέρουν, πως στο τηλέφωνο ήταν ο αρχισυντάκτης της εκπομπής της, Θέμης Μάλλης και της έκρουσε τον κούδουνα του κινδύνου, με ευγένεια.

Οι ιθύνοντες του Open, μετέφεραν στον Θέμη Μάλλη, για να μεταφέρει κι εκείνος με την σειρά του και με τον τρόπο του στην παρουσιάστρια πως πρέπει να ταρακουνηθεί λίγο! Η αντίδραση της Κατερίνας; Ιδού, μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις: