Αλέξης Γεωργούλης: «Έτσι γλίτωσα τον θάνατο» (Αποκάλυψη)!

Μίλησε για πρώτη φορά! Έφτασε κοντά στον θάνατο...

Αλέξης Γεωργούλης: «Έτσι γλίτωσα τον θάνατο» (Αποκάλυψη)!

Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα είχε ο Αλέξης Γεωργούλης με τη μηχανή του, τα οποία παρά λίγο να του στοιχίσουν τη ζωή.

Ο ηθοποιός, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή The2night Show, περιέγραψε το πιο σοβαρό από τα δύο ατυχήματα και συγκλόνισε με τα όσα είπε! Διαβάστε παρακάτω....


Ο Αλέξης τόνισε πως ενώ ένιωθε αρχικά καλά, δεν είχε πάρει είδηση ότι είχε εσωτερική αιμορραγία.

Οι γιατροί τον έσωσαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή αφού ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και είχε αρχίσει να χάνει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, όπως είπε, μία νοσοκόμα που ποτέ δεν γνώρισε το όνομά της, ήταν εκείνη που τον έσωσε αφού τον αναγνώρισε και έδωσε προτεραιότητα ώστε να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο και τελικά να σωθεί.

Στο δεύτερο ατύχημα που είχε, χτύπησε επίσης σοβαρά όμως και εκεί, είχε την τύχη με το μέρος του αφού δεν του άφησαν κουσούρι οι σοβαροί τραυματισμοί. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αλέξης Γεωργούλης: Η απίστευτη αντίδρασή του όταν του έβαλαν να ακούσει...Μαραβέγια! (βίντεο)

Καλεσμένος στο "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος πριν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου επισκέφτηκε το καμαρίνι και συνάντησε τις Μύγες.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νικόλας Ράπτης επεφύλασσαν ωστόσο μια έκπληξη στον ηθοποιό, καθώς τον υποδέχτηκαν με… Κωστή Μαραβέγια.


«Δεν πιστεύω να παρεξηγήθηκες που ξεκινήσαμε με Μαραβέγια; Μήπως επί της ευκαιρίας θες να τον θάψεις λίγο;» είπε ο Φάνης Λαμπρόπουλος στον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος απάντησε με χιούμορ, λέγοντας: «Πότε ξεκινήσαμε με Μαραβέγια; Δεν το παρατήρησα γιατί έχω βραχνιάσει και δεν ακούω καλά. Είναι χρυσό παιδί».

Δείτε παραπάνω το video:

TAGS