Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Star: Η αντίδραση του καναλιού και των συνεργατών της Κουτσελίνη για το 3μερο "κόψιμο" από το ΕΣΡ!

Οι πρώτες αντιδράσεις του καναλιού!

Star: Η αντίδραση του καναλιού και των συνεργατών της Κουτσελίνη για το 3μερο
News 01.03.2019 09:09

Όπως έγινε πριν από λίγες ημέρες γνωστό, με απόφαση του το ΕΣΡ επέβαλε πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ, αλλά και τριήμερη διακοπή της προβολής της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» (19, 20 και 21 Μαρτίου), με αφορμή τον τρόπο κάλυψης της δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Σύμφωνα με το ethnos.gr τα στελέχη του Star αλλά και οι συνεργάτες της Ζήνας Κουτσελίνη αντιμετώπισαν με έκπληξη την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Διαβάστε παρακάτω...

Αν και η απόφαση δεν έχει ακόμη επιδοθεί στην ιδιοκτήτρια εταιρία του Star, τα στελέχη προσανατολίζονται στην κατάθεση αίτησης θεραπείας προς την Ανεξάρτητη Αρχή. Αρμόδιες πηγές από το κανάλι έκαναν λόγο για απόφαση που «προκάλεσε έκπληξη», τονίζοντας βέβαια «πως κάθε απόφαση της Ανεξάρτητης Αρχής είναι σεβαστή».

Στο ίδιο μήκος κύματος και είναι και συνεργάτες της Ζήνας Κουτσελίνη που έκαναν λόγο για «άδικη απόφαση μιας και πάντα η εκπομπή κινείται με απόλυτο σεβασμό τόσο προς τους τηλεθεατές όσο και τον κώδικα δεοντολογίας».

Τέλος, πρόσωπα από το περιβάλλον της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας προσέθεταν πως μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ούτε μια αγωγή εναντίον της εκπομπής για την κάλυψη οποιουδήποτε θέματος.

Share