Ήταν τελικά ζευγάρι ο Λευτέρης Πανταζής με τη Βίκυ Καγιά; (βίντεο)

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε την απάντηση!

Ήταν τελικά ζευγάρι ο Λευτέρης Πανταζής με τη Βίκυ Καγιά; (βίντεο)

Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου η Βίκυ Καγιά για τον Λευτέρη Πανταζή...

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Ελεονώρα Μελέτη η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Όταν έκανα το βίντεο κλιπ με τον Λευτέρη Πανταζή έλεγαν στην τάξη οι καθηγητές ότι τα έχω με τον Λευτέρη Πανταζή! Εγώ τότε 15 χρονών». Διαβάστε παρακάτω...

Για τα δηλώσεις αυτές ρωτήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής από τον Μιχάλη Πλεμμένο, με τον τραγουδιστή να δηλώνει με χιούμορ: «Την ήθελα πάρα πολύ, αλλά μου είπε η μητέρα μου “Είναι μεγάλη για σένα» κι έτσι δεν έκανα τίποτα”».

Ο τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή.. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό, είναι φίλη μου, παρακολουθώ καμιά φορά τις εκπομπές της, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα. Kαι δεν έπεσα έξω. Πάντα είχαμε επαφή. Δεν έχουμε συνεργαστεί από τότε, αλλά έχουμε βρεθεί πολλές φορές. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε».