Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Έσπασε τη σιωπή του!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!
News 02.03.2019 12:06

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!


Ωστόσο, πρόσφατα ξέσπασαν ξανά φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει και μάλιστα ο χωρισμός τους να είναι οριστικός! Διαβάστε παρακάτω...


ενώ ανά διαστήματα γράφονται κι ακούγονται πολλά. Τις ημέρες, μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε για πρώτη φορά on camera σχετικά με αυτές τις φήμες αναφέροντας: «Γράφουν ότι παντρεύτηκα, ότι αγόρασα σπίτι στη Βούλα κ.ά.. Ένα από αυτό είναι ότι χώρισα. Παιδιά, με την Ευρυδίκη είμαι, δεν έχω χωρίσει» είπε και συνέχισε: «Είμαστε μαζί!». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός για Βαλαβάνη - Βασάλο! Οι φωνές και τα... γαλλικά!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ALPHA με πρωταγωνιστές, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κανάλι για την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", και αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις της ήρθε ο - αγαπημένος της - Κωνσταντίνος να την πάρει αλλά κάπου εκεί έγινε το έλα να δεις με το ζευγάρι και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το πιπεράτο περιστατικό μέσα από το Vanda's blog. Διαβάστε παρακάτω...

Η Ευρυδική Βαλαβάνη, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, όταν σχόλασε δεν έφυγε από το κανάλι απευθείας καθώς περίμενε την σχέση της να έρθει να την πάρει! Η αλήθεια είναι πως έμεινε στο κανάλι μιάμιση ώρα παραπάνω περιμένοντας τον Βασάλο να φτάσει στον ALPHA κι από ένα σημείο και μετά, όπως μου μεταφέρθηκε, το χαμόγελό της έσβησα και την θέση του πήραν πολλά, μα πολλά νεύρα!

Η παρουσιάστρια καθόταν μόνη της και μιλούσε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο! Με ποιον; Άγνωστο! Πάντως τα νεύρα της όλο και χειροτέρευαν! Από μακρυά φαινόταν πως είχε ένταση στον τόνο της φωνής της και οι κινήσεις της ήταν αρκετά αμήχανες! Σε κάποια φάση, μάλιστα, η πηγή μου, μου μετέφερε χαρακτηριστικά πως "Την άκουσα να ... τα ρίχνει τα γαλλικά της στο τηλέφωνο! χα,χα" , μου αποκάλυψε το άτομο που μου μετέφερε το όλο σκηνικό...

Αφού πέρασε η μιάμιση ώρα, λοιπόν, ο Βασάλος έφτασε και την περίμενε έξω από το κανάλι αλλά τον πήρε κι αυτόν η μπάλα καθώς είχε καθυστερήσει αρκετά να πάει να την πάρει κι εκείνη ήταν ήδη νευριασμένη από το τηλεφώνημα που την τάραξε νωρίτερα και μπήκε στο αμάξι με κατεβασμένα τα μούτρα!

Χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε πως "Τον είδε από μακριά κι όσο πλησίαζε στο αυτοκίνητο τόσο τον κοιτούσε με επικριτικό βλέμμα και κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι!".

Για να μην σας τα πολυλογώ, το αμάξι έφυγε με την παρουσιάστρια να φαίνεται πως φωνάζει! Τώρα αν φώναζε στον έρωτά της ή αν του μετέφερε με ένταση το περιστατικό που την τάραξε νωρίτερα δεν ξέρουμε, γιατί τα παράθυρα ήταν κλειστά και δεν ακουγόταν τίποτα! Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως δεν ήταν μια καλή ημέρα για την Ευρυδίκη...

Share