Φαίδων Γεωργίτσης: Τραγική φιγούρα η κόρη του στην κηδεία! Οι σπαρακτικές φωτογραφίες που σοκάρουν!

Το γεμάτο θλίψη τελευταίο αντίο στον ηθοποιό! Υποβασταζόμενη η μεγάλη του αγάπη...

Φαίδων Γεωργίτσης: Τραγική φιγούρα η κόρη του στην κηδεία! Οι σπαρακτικές φωτογραφίες που σοκάρουν!

Σε ηλικία 80 ετών πέθανε ένας από πλέον αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς, ο Φαίδωνας Γεωργίτσης.

Ο Φαίδων Γεωργίτσης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 1939 και πέθανε χτες, 1η Μαρτίου 2019. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου! Ένας όγκος στο κεφάλι μπορεί να ξεκινήσει στον εγκέφαλο (πρωτογενείς όγκοι εγκεφάλου), ή ο καρκίνος μπορεί να αρχίσει σε άλλα μέρη του σώματός σας και να εξαπλωθεί στον εγκέφαλό σας (δευτεροβάθμιοι, ή μεταστατικοί όγκοι εγκεφάλου).

Το πόσο γρήγορα ένας όγκος στο κεφάλι θα αναπτυχθεί μπορεί να ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό. Ο ρυθμός ανάπτυξης, όπως και η ακριβής θέση του όγκου στον εγκέφαλο, καθορίζει το πώς αυτός θα επηρεάσει τη λειτουργία του νευρικού σας συστήματος.

Οι επιλογές θεραπείας που έχει ένας όγκος στο κεφάλι εξαρτάται από τον τύπο του όγκου, το μέγεθος και την τοποθεσία.

Σήμερα, φίλοι και συγγενείς του είπαν το τελευταίο στο Νεκροταφείο της Ν.Σμύρνης! Τραγική φιγούρα η οικογένεια του. Η κόρη του και η αδερφή του δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους και λύγισαν, ενώ από το πλευρό τους δεν έφυγαν πρόσωπα που είχαν μεγάλη αγάπη για τον ηθοποιό. Η σύζυγος του, ήταν υποβασταζόμενη καθ' όλη την διάρκεια της κηδείας.

Η σύζυγος του, Μπέτσυ Γεωργίτση.

Η αδερφή του Φαίδων Γεωργίτση.

Μαίρη Χρονοπούλου.

Ζωζώ Σαπουντσάκη.

Η κόρη του, Μαρίζα Γεωργίτση.