ΣΚΑΙ: Τι έκανε ο Παπαδόπουλος με την επιστροφή του το Σάββατο; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Tα νούμερα μίλησαν! Είχαν δίκιο στον ΣΚΑΙ ή το φυσάνε και δεν κρυώνει;

ΣΚΑΙ: Τι έκανε ο Παπαδόπουλος με την επιστροφή του το Σάββατο; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Αλαλούμ κυριολεκτικά είχε γίνει στον ΣΚΑΙ, όταν το Στην υγειά μας με τον Σπύρο Παπαδόπουλο άλλαξε μέρα και ώρα προβολής!


Η εκπομπή που μετρούσε πάνω από μια 10ετία προβολής το Σαββατόβραδο, πήγε Παρασκευή για χάρη του Survivor! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο χτες, η εκπομπή επέστρεψε στο Prime time του Σαββάτου και μάλιστα είχε απέναντι της την πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη με το It's show time! Στάθηκε λοιπόν άξια ή τσακίστηκε στα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού;


Δείτε αναλυτικά:


Prime time

AΝΤ1: Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, ταινία 15,6
ALPHA: Παμε πακέτο 13,3

STAR: Ταινία, Η εποχή των Παγετώνων 16,2

OPEN: Πρεμιέρα It's show time 6,9

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 18,9

ΣΚΑΙ: Survivor 14,2

Απίστευτη ανατροπή με τον Παπαδόπουλο! Τι του έταξαν από τον ΣΚΑΙ και ευχήθηκε... «Στην υγειά μας»!

Πρώτοι εμείς στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι πολύ δυσαρεστημένος με τον ΣΚΑΙ!


Βλέπετε, το «Στην υγειά μας» μετά από σχεδόν 10 χρόνια μεταφέρθηκε ξαφνικά από το Σαββατόβραδο το... βράδυ της Παρασκευής λόγω Survivor!


Το ριάλιτι του ΣΚΑΙ ωστόσο δεν τσουλάει για κανέναν λόγο και ο Παπαδόπουλος είναι αν μη τι άλλο αδικημένος από το κανάλι αφού και καταποντίστηκε η εκπομπή του και δεν έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα το πρόγραμμα που αντικατέστησε την εκπομπή.


Γιατί βέβαια, αν ο Παπαδόπουλος είχε μεταφερθεί και το Survivor χτυπούσε 50άρια τότε εντάξει, δεν θα είχε λόγο ο Σπύρος αλλά τώρα είναι και.... -ρατάς και δαρμένος που λέει και ο λαός! Έτσι λοιπόν, ο Σπύρος είχε εκφράσει κάποιες σκέψεις να αποχωρήσει από το κανάλι αφού δεν ήταν ικανοποιημένος από την πορεία του «Στην υγειά μας» και θεωρούσε ότι για την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης ευθυνόταν η αλλαγή της μέρας! «Η συνήθεια είναι το ήμισυ του παντός και το κοινό δεν μπορεί μετά από σχεδόν μια 10ετία να μην βάζει το Σαββατόβραδό του ΣΚΑΙ», ειπώθηκε σε σύσκεψη και οι υπεύθυνοι μαζεύτηκαν αρκετά!


Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι υπεύθυνοι του σταθμού έταξαν στον Παπαδόπουλο γη και ύδωρ! Από.... αύξηση στην αμοιβή του και στο budget της εκπομπής, μέχρι και αλλαγή μέρας του Survivor! Αν δούμε ότι δεν τσουλάει, σου λέει, γιατί να συνεχίσουμε να επενδύουμε και να χάσουμε το σίγουρο χαρτί μας; Κάπως έτσι λοιπόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πείστηκε και τελικά παραμένει στον ΣΚΑΙ!

Όσο για τα υπόλοιπα κανάλια που έκαναν σκέψεις να προσεγγίσουν τον παρουσιαστή; Ο ΣΚΑΙ τους ευχήθηκε «Καληνύχτα» και.... «Στην υγειά μας»!