ΣΚΑΙ: Τους τρέλανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Το bonus μαμούθ για το Στην υγειά μας!

Το ιλιγγιώδες ποσό που προκαλεί εγκεφαλικά!

ΣΚΑΙ: Τους τρέλανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Το bonus μαμούθ για το Στην υγειά μας!
Αλαλούμ κυριολεκτικά είχε γίνει στον ΣΚΑΙ, όταν το Στην υγειά μας και ο Σπύρος Παπαδόπουλος άλλαξαν μέρα και ώρα προβολής!


Η εκπομπή που μετρούσε πάνω από μια 10ετία προβολής το Σαββατόβραδο, πήγε Παρασκευή για χάρη του Survivor! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο χτες, η εκπομπή επέστρεψε στο Prime time του Σαββάτου και μάλιστα είχε απέναντι της την πρεμιέρα του Νίκου Κοκλώνη με το It's show time! Στάθηκε λοιπόν άξια ή τσακίστηκε στα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού;


Δείτε αναλυτικά:


Prime time

AΝΤ1: Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης, ταινία 15,6
ALPHA: Παμε πακέτο 13,3

STAR: Ταινία, Η εποχή των Παγετώνων 16,2

OPEN: Πρεμιέρα It's show time 6,9

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 18,9

ΣΚΑΙ: Survivor 14,2

Το bonus μαμούθ που θα πάρει

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί πόσο κοστίζει αυτή η παραγωγή με τους τόσους καλεσμένους και τόσο φαγητό και ποτό κάθε φορά.

Την απάντηση έδωσε η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα.

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», λέει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.


Ωστόσο, η αποκάλυψη αυτή αφορούσε το προηγούμενο κανάλι που είχε πάει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Η συμφωνία με τον ΣΚΑΙ έκλεισε με λιγότερο, πολύ λιγότερο πακέτο σε σύγκριση με το συμβόλαιο που είχε τέσσερα χρόνια με τον Κοντομηνά. Πάντως, ασφαλείς πληροφορίες του Youweekly.gr θέλουν τον Παπαδόπουλο να παίρνει τρελό bonus μετά τα χθεσινά ποσοστά... Για το ακριβές ποσό θα επανέλθουμε!