MasterChef διαρροή: Εκτός παιχνιδιού αγαπημένη παίκτρια! Ποια φεύγει;

Spoiler alert!

MasterChef διαρροή: Εκτός παιχνιδιού αγαπημένη παίκτρια! Ποια φεύγει;

Τι θα δούμε σήμερα;

Σαρώνει και φέτος το Master Chef σε τηλεθέαση, αφού σχεδόν όλη η Ελλάδα το παρακολουθεί! Διαβάστε παρακάτω...


Απίστευτες ατάκες, συνταγές πoυ εντυπωσιάζουν ή απογοητεύουν και οι κριτές σε ρεσιτάλ!

Aπόψε, ακόμα ένα κρίσιμο επεισόδιο, που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό! Το βράδυ, θα δούμε ένα mysery box που φέρνει ταραχές!

Οι υποψήφιοι δεν πιστεύουν στα μάτια τους και το υλικό είναι μάλλον αρκετά δύσκολο! Το τι θα γίνει, κανείς δεν το ξέρει ακόμα ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα δυνατό επεισόδιο, που θα μας καθηλώσει!

Η αποχώρηση έκπληξη και το δεύτερο spoiler

Την ίδια ώρα, αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, αποκαλύπτουν ότι μετά την Άλκηστις, και άλλη μια αγαπημένη παίκτρια θα μας... αποχαιρετίσει!

Ο λόγος για την Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, η οποία εντοπίσθηκε σε μεγάλο πολυκατάστημα της Αθήνας μαζί με παρέα. Λέτε να δούμε την αποχώρησή της εκτάκτως... σήμερα;

Κανείς δεν ξέρει! Ωστόσο, μέχρι να προβληθεί το επεισόδιο, δείτε το trailer:

Masterchef: Η αλήθεια για την αποχώρηση της Άλκηστις! Όλο το παρασκήνιο...

Αίσθηση προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει την Άλκηστις από το Master Chef, να βρίσκεται εκτός σπιτιού!


Η παίκτρια που έχει διχάσει τους πιστούς τηλεθεατές του παιχνιδιού και έδωσε ρεσιτάλ για μια ακόμα φορά χτες, βρίσκεται στην Αθήνα.... ή μήπως όχι;


Εμείς στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog περιμέναμε να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και σήμερα το πρωί «δώσαμε» στην δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο:

Ωστόσο, επειδή όπως ξέρετε κάνουμε ρεπορτάζ, σας έχουμε όλο το παρασκήνιο! Ναι, το βίντεο είναι αληθινό και όχι fake όπως πολλοί έσπευσαν να πουν! Η παίκτρια που έφερε εκτός ορίων τον Κοντιζά, όπως είχαμε γράψει, φαίνεται να είναι εκτός σπιτιού! ( Master chef: Σοβαρό φάουλ ηθικής από Star και Κοντιζά! (Βίντεο)


Η Άλκηστις είχε πει άλλωστε πως μάλλον... θα φύγει και εκείνη από το σπίτι γιατί θα χειροδικήσει! Μετά την αποχώρηση του πιστού της φίλου, Γιώργου, έδειρε τον Αλέξανδρο και για αυτό έφυγε; (Master Chef: Χαμός στο πλατό! «Μάλλον θα φύγω και εγώ από το σπίτι γιατί θα χειροδικήσω»

Οι πρώτες πληροφορίες του Υοuweekly.gr αναφέρουν πως στο βίντεο δεν είναι η Άλκηστις, αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει εξαιρετικά! Η κοψιά τους είναι παρόμοια αλλά το πρόσωπό της δεν φαίνεται καλά και εκεί έγκειται το όλο θέμα!

Από την άλλη, τα γυρίσματα έχουν προχωρήσει κατά πολύ και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να δούμε όντως την παίκτρια να κυκλοφορεί ανενόχλητη αφού σύμφωνα με ασφαλείς πηγές του Vanda's blog η Άλκηστις φτάνει αρκετά μακριά στο παιχνίδι, αλλά δεν κερδίζει!

Και όσο για την ανάρμοστη συμπεριφορά της; Σας παραθέτουμε το περιστατικό που την τσάκισε και την έκανε... σκληρή σαν αντράκι!