Κούγιας - Λαζόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για τον καβγά! Η επέμβαση της Μαρινέλλας και η ατάκα φωτιά!

«Κάνε πίσω ρε»! Ούρλιαζε η Μαρινέλλα για να σώσει τον Λάκη!

Κούγιας - Λαζόπουλος: Νέες αποκαλύψεις για τον καβγά! Η επέμβαση της Μαρινέλλας και η ατάκα φωτιά!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Αλέξης Κούγιας τσακώθηκαν άσχημα και πιάστηκαν στα χέρια στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή.

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στο μαγαζί συνοδευόμενος από την Μαρινέλλα. Στο τραπέζι πίσω από την παρέα τους καθόταν ο Αλέξης Κούγιας. Διαβάστε παρακάτω....

Κάποια στιγμή, ο ποινικολόγος σηκώθηκε, και άρχισε να χτυπάει στο κεφάλι τον Λάκη Λαζόπουλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες! Παράλληλα του φώναζε «Θα σε γα@@σω π@@στη! στα χρωστάω τρία χρόνια».

Μετά την επίθεση επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η παρέμβαση άλλων θαμώνων αλλά και της ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου προκειμένου να τους χωρίσουν.

Σήμερα, μόλις 48 ώρες μετά το συμβάν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day έδωσε όλο το παρασκήνιο: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

O Αντώνης Ρέμος μάλιστα πολλές φορές προσφώνησε τον Λάκη Λαζόπουλο με το μικρό του όνομα δείχνοντας έτσι πως είναι εκεί και τον στηρίζει.

Αν και όλοι στο κέντρο αλλά και στην παρέα του παρουσιαστή έμειναν άφωνοι, η Μαρινέλλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso αντέδρασε ακαριαία. «Κάνε πίσω ρε…» του φώναξε ενώ με τη βοήθεια των αντρών του νυχτερινού κέντρου ο Αλέξης Κούγιας απομακρύνθηκε.

Κούγιας - Λαζόπουλος: Καρέ - καρέ οι φωτογραφίες πριν τον ξυλοδαρμό στο Αθηνών Αρένα!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε λίγο πριν το επεισόδιο, τον Λάκη Λαζόπουλο και τον Αλέξη Κούγια κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο. Όλα φαινόντουσαν ήρεμα και ωραία, ενώ πόζαραν χαμογελαστοί, χωρίς να ξέρουν τι θα ακολουθήσει.

undefined

undefined

undefined